› 
 › 
25.11.2015

H&M Conscious Exclusive 2016 sanattan ilham alıyor

H&M Conscious Exclusive 2016 koleksiyonunda sanat tarihinden ilham alıyor ve Paris Louvre Sarayı’ndaki Musée des Arts Décoratifs arşivlerinden esinleniyor.

Ünlü İsveç markası H&M Conscious Exclusive 2016 koleksiyonunda Paris’teki Louvre Sarayı’nda yer alan Musée des Arts Décoratifs ile işbirliği yapacağını duyurdu. Müzenin arşivlerinden esinlenerek tasarlanan yeni H&M Conscious Exclusive koleksiyonu, Fashion forward - Three centuries of fashion sergisinin açılışıyla birlikte 7 Nisan’da satışa sunulacak. Parisli sanat direktörü, stil ustası ve sürdürülebilirlik şampiyonu Julia Restoin Roitfeld kampanyanın yüzü olacak.

H&M Conscious Exclusive 2016 sanatla buluşuyor
 
H&M tasarım ekibi, bu Conscious Exclusive koleksiyonu için müze ile birlikte çalışarak yüzlerce yıllık moda koleksiyonlarının yanı sıra Gustave Moreau gibi sanatçıların da çalışmalarından ilham aldı. Sonuç olarak ortaya, insanı dokunmaya çağıran, tarihin estetiğine de sahip olan ve modern kırmızı halı parçalarından oluşan şık bir koleksiyon çıktı.
H&M Conscious Exclusive 2016
H&M Kreatif Direktörü Ann-Sofie Johansson, “Bu koleksiyon ile sürdürülebilirlik fikrini ileri düzeylere taşıdık. Geri dönüştürülmüş camdan yapılmış boncuklar ve yapay elmaslar ya da geri dönüştürülmüş eski kot kumaşlardan üretilmiş bir malzeme olan Denimite gibi yenilikçi malzemelerle çalışarak, sofistike bir cazibeye sahip çağdaş stiller oluşturduk” diyor.
   
Kadınlara yönelik giysi ve aksesuarların yer aldığı koleksiyonun tamamı, 7 Nisan’dan itibaren dünya çapında 180 mağazada satışa sunulacak.

H&M Conscious Exclusive 2016


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER