› 
 › 
Pudra.com 25.05.2012

H&M'in yeni koleksiyonu: "H&M for Water"

H&M'in 31 Mayıs'tan itibaren Türkiye'de satışa sunulacak olan yeni koleksiyonu "H&M for Water"ın satışlarından elde edilecek gelirin yüzde 25'i dünyanın bazı fakir bölgelerine yardım yapan WaterAid'e bağışlanacak.

H&M yeni koleksiyonu, Hawai esintili sahil giyimi "H&M for Water" ile yardım topluyor. H&M, satışlarından elde edilecek gelirin yüzde 25’ini dünyanın bazı fakir bölgelerine temiz su ve sanitasyon sağlamak için çalışan "WaterAid"e bağışlayacak.

H&M'in yeni koleksiyonu:

Bu sımsıcak koleksiyon, kadınlar için nostaljik çiçek desenli yarım üstler ile uyumlu eteklerin yanı sıra palmiye desenli elbiseler ve eteklerle Hawaiili'lerin rahat yaşam tarzlarını yansıtıyor. Ayrıca retro mayolar, transparan plaj çantaları ve bandanalar gibi aksesuar çeşitleri de var.

Erkekler için desenli şortlar, gözlükler ve terliklerle kombine edilmiş palmiye desenli gömlekler yaz aylarının vazgeçilmezi olacak. Çocuklar için parçalar da büyüklerin giysilerindeki desenlerden oluşuyor.

Kızlar için uyumlu eteklerle birlikte üstler, erkek çocuklar için gömlekler ve şortlar bulunuyor.

Organik pamuk ve daha sürdürülebilir diğer malzemelerden yapılmış giysileri içeren H&M for Water Koleksiyonu, 31 Mayıs’tan itibaren dünya çapındaki yaklaşık 200 mağazada, Türkiye’de ise H&M İstinye Park ve Ankara Cepa H&M mağazalarında satışa sunulacak.


Palmiye desenli elbisenin fiyatı 79.95 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER