› 
 › 
Pudra.com 24.12.2013

H&M’in yeni yüzü Amber Valletta

H&M, sürdürülebilir bir modayı amaçlayan "Conscious" koleksiyonu için süper model Amber Valletta'yı yeni yüzü olarak seçti.

H&M, 10 Nisan 2014’te mağazalarda olacak "Conscious" ve "Conscious Exclusive" koleksiyonuyla daha sürdürülebilir bir moda konusundaki tutumunu onayladı. Her iki koleksiyonun yüzü de sürdürülebilir modaya yönelik ilgisiyle tanınan süper model Amber Valletta olacak.

H&M’in yeni yüzü Amber Valletta

Conscious koleksiyonu, her biri organik pamuk, tencel, kenevir ve geri dönüştürülmüş materyaller ile daha sürdürülebilir malzemelerden yapılmış temel moda parçaları içeriyor.

Amber Valletta, “H&M ile sürdürülebilirlik konusunda aynı değerleri paylaştığımızdan, H&M Conscious kampanyasında çalışacağım için çok heyecanlıyım. Bu koleksiyon, moda konusunda olduğu kadar, insanlar ve çevre konusunda da bilinçli olabileceğinizi gösteriyor. Hem tasarımları hem de organik, geri dönüştürülmüş ve selüloz kumaşlarla yapılmış tüm parçaların sürdürülebilirlik için modadan ödün vermeye gerek olmadığını göstermesini seviyorum” diyor.

Flamenko ve bohem görünümlerinin bir arada kullanıldığı "Conscious Exclusive" koleksiyonundaki dramatik ve karışık detaylı parçalar, sürdürülebilir malzemelerle neler yapılabileceğini gösteriyor. Koleksiyon dünya çapında seçili 150 H&M mağazasında satışa sunulacak.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER