› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.01.2014

Jimmy Choo ile Nicole Kidman bu kez çok cesur!

Üç sezon boyunca Jimmy Choo'nun reklam yüzü olan Nicole Kidman bu kez cesur pozları ve çekici vücuduyla çok iddialı görünüyor.

Jimmy Choo 2014 İlkbahar Yaz kampanyasının reklam yüzü olan Nicole Kidman daha önce iki kez Jimmy Choo için objektif karşısına geçmişti. Farklı stilleriyle konuşulan reklam kampanyalarına bu kez Nicole Kidman üstsüz pozlarıyla damgasını vurdu.

Jimmy Choo ile Nicole Kidman bu kez çok cesur!



46 yaşındaki Nicole Kidman, vücudunu cesurca ortaya koyan fotoğraflarıyla herkesi kendine hayran bıraktı. Üstsüz karelerde ünlü yıldız bir çantayla göğüslerini kapattı. Nicole Kidman bu çekim için "Yeni ve şaşırtıcı bir bakış açısıyla çalışmak çok eğlenceliydi. Kendimi cesur ve tehlikeli hissettim" diyor.



İkonik fotoğrafçı Sølve Sundsbø ile çalışmaktan son derece memnun olan Nicole Kidman, onun kararlı, yaratıcı ve sistemli yanını çok sevdiğini belirtiyor. Styling'ini Ludivine Poiblanc'ın yaptığı çekimin minimal yanını seven ünlü oyuncu, ayakkabı ve çantaların vücudunun ikinci derisi gibi olduğunu söylüyor.

Reklam çekiminde Jimmy Choo 2014 İlkbahar Yaz koleksiyonundan Tamber ayakkabı, Anna çanta, Damsen sandalet ve Charlize çanta kullanıldı.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER