› 
 › 
Pudra.com 28.06.2012

Kate Moss'tan şahane bir reklam kampanyası

Salvatore Ferragamo’nun 2012-2013 Sonbahar Kış Koleksiyonu reklam kampanyası tüm dünyada aynı anda duyuruldu. Salvatore Ferragamo’nun yeni reklam kampanyası için Kate Moss objektif karşısına geçti!

Salvatore Ferragamo 2012-2013 Sonbahar Kış reklam kampanyası için İngiliz süper model ve trend öncüsü Kate Moss, Estonyalı top model Karmen Pedaru ve moda dünyasına çekiciliğiyle taht kuran Sean O’pry objektif karşısına geçti.

Kate Moss'tan şahane bir reklam kampanyası

Baş döndürücü karelerin yer aldığı çekimler Berlin’in ihtişamlı mimarisiyle göz dolduran Rus Büyükelçiliği’nde gerçekleşti.



Kampanyanın hikayesi
Salvatore Ferragamo yeni koleksiyonunun gizemli hikayesini anlattığı kampanyada, kadının kendine güvenen güçlü karakterini, erkeğin kozmopolit ve baştan çıkaran özgüvenini gözler önüne serdi. Kate Moss’un doğal ve sofistike silueti, Karmen Pedura’nın soluk kesen güzelliği ve Sean O Pry’nin karşı konulamaz maskülen tarzı markanın ruhunu kampanyayla muhteşem bir şekilde yorumladı.

Rus Büyükelçiliği’nde gerçekleşen çekimlerde ortaya çıkan geometrik oyunların ihtişamı, aynaların ışıltılı yansıması adeta bir masal sarayını andırdı.



Kusursuz işçiliğin kaliteli kumaşlarla bütünleşmesinden doğan markanın göz kamaştırıcı 2012-2013 Sonbahar- Kış Koleksiyonu, Kate Moss, Karmen Pedura ve Sean O Pry’nin hipnotize eden siluetleriyle baştan çıkarıyor.

Salvatore Ferragamo’nun kışkırtıcı, lüks ve elegant stillinin harmanlandığı yeni koleksiyon, Salvatore Ferragamo Mağazası’nda tarzını yeniden yorumlamak isteyenleri bekliyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER