› 
 › 
Pudra.com 02.07.2012

KITH & KIN bu kış denizden hikayeler anlatıyor

Önceki koleksiyonlarında Afrika’dan çeşitli temaları işleyen Kith & Kin, 2012-2013 Sonbahar Kış sezonunda da yine Afrika’dan ismine yakışır bir “aynı duyguyu hissetme”den yola çıkıyor...

Tasarımcı Serra Kefeli’nin Afrika’dan ilham alarak oluşturduğu Kith & Kin, “kabile içindeki insanların bir arada olup aynı duyguyu hissetme ihtiyacı” anlamına geliyor.

KITH & KIN bu kış denizden hikayeler anlatıyor

Afrika’da “deniz canavarı” korkusuyla denize girmeyi reddeden insanların hikayesi, markanın Sonbahar Kış koleksiyonuna ilham veriyor.



Mitolojik deniz canavarlarına göndermelerde bulunan ceketler, geometrik kesimler, deniz dalgalarını andıran drapelerle farklılaşan pantolonlar karma dokuları barındırıyor: Krep, ipek, saten/likralı tok saten, deri ve ziberlin.

Koleksiyonda ağırlıklı olarak kullanılan renkler de yine denize ve Afrika’daki bu mitolojik hikayeye saygı duruşu niteliğinde: Mor, yeşil, lacivert, kahverengi ve beyaz.

Markanın imzası haline gelen Kith & Kin el işçiliği tüm koleksiyonda "couture" detaylar verirken önceki koleksiyonda olduğu gibi pilise parçalar ve hatta volanlarla hareketleniyor. Pelerinler ve Kith & Kin’in vazgeçilmez parçalarından body’lerle, güçlü renklerle ve kesimlerle önümüzdeki sezonda da Afrika’nın savaşçı ruhlu kadını kendinden emin Kith & Kin kadını olarak şehirde hayat buluyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER