› 
 › 
Pudra.com 08.01.2015

Louis Vuitton 2015 İlkbahar-Yaz reklam kampanyası: Series 2

Louis Vuitton 2015 İlkbahar-Yaz reklam kampanyası Series 2'de dünyaca ünlü fotoğrafçılar Annie Leibovitz, Juergen Teller ve Bruce Weber, Nicolas Ghesquiere'in vizyonunu fotoğraflara yansıtmış. Kampanyanın yeni kahramanıysa Jennifer Connelly.

Louis Vuitton'un Kreatif Direktörü Nicolas Ghesquiere'in işinin Marc Jacobs'tan sonra zor olacağı düşünülüyordu. Nicolas Ghesquiere, Louis Vuitton için ilk olarak hazırladığı 2014-2015 Sonbahar-Kış koleksiyonu ve "Series 1" adlı reklam kampanyasıyla tam not almayı başarmıştı ve "Series 1" ile British Fashion Awards'ta en iyi reklam kampanyası ödülünü de kazanmıştı. Şimdi ikinci koleksiyon ve birinci reklam kampanyasının devamı olan "Series 2" ile karşımızda başarılı tasarımcı.

Louis Vuitton 2015 İlkbahar-Yaz reklam kampanyası: Series 2

Nicolas Ghesquiere'nin tasarladığı Louis Vuitton'un 2015 İlkbahar-Yaz reklam kampanyasında dünyaca ünlü fotoğrafçılar Annie Leibovitz, Juergen Teller ve Bruce Weber, Ghesquiere'in vizyonunu fotoğraflarına yansıtmış. Modanın; tasarımcıdan fotoğrafçıya, modelden zanaatkara kadar tüm oyuncularıyla uçsuz bucaksız bir gözlemin konusu olduğu vurgulanmak istenmiş fotoğraflarda. Kampanyada sanatçıların farklı perspektifleri de ön plana çıkarılmış.

Louis Vuitton 2015 İlkbahar-Yaz kampanyasının yeni kadın kahramanı olarak Jennifer Connelly da karşımıza çıkıyor. Bruce Weber, Jennifer Connelly'i Miami’de gölge ve ışığın yarattığı grafik bir sahnede çekmiş.

louis vuitton2

Annie Leibovitz, Freja Beha'yı inşaat halinde olan yüksek bir New York binasında fotoğraflamış. Central Park manzaralı fotoğraflar, yaz koleksiyonundan ziyade kapalı havanın etkisiyle biraz sonbahar koleksiyonunu andırıyor. Juergen Teller; Jean Campbell, Rianne Von Rompaey, Daphne Simons ve Marte Mei van Haaster'ı aristokratik Fransız dekorasyonun tüm unsurlarını buluşturan Paris'teki özel bir evde çekmiş. Louis Vuitton 2015 Yaz kampanyası tüm dünyadaki dergilerde Şubat 2015'ten itibaren yayınlanacak.

Annie Leibovitz, Louis Vuitton "Series 2" reklam kampanyasının kamera arkasını izlemek için tıklayın.


Bruce Weber, Louis Vuitton "Series 2" reklam kampanyasının kamera arkasını izlemek için tıklayın.


Juergen Teller, Louis Vuitton "Series 2" reklam kampanyasının kamera arkasını izlemek için tıklayın.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER