› 
 › 
Pudra.com 10.10.2013

Lüksün yeni adresi: Beymen Zorlu Center

Türkiye’nin en büyük moda mağazasına ev sahipliği yapan Beymen Zorlu Center, lüks ve ihtişamı bir arada sunan 400 markayı ziyaretçileriyle buluşturuyor.

Beymen Zorlu Center, içinde yer alan mağazaları, kitapçısı, restoranı, kafesi, çağdaş sanat platformu ve sürekli yenilenen etkinlik takvimiyle herkesin kendi zevkine göre yaşayacağı yeni bir dünya. Şimdi ise Türkiye’nin en büyük moda mağazasına ev sahipliği yapıyor.

Lüksün yeni adresi: Beymen Zorlu Center

Beymen, iki kata yayılan 10 bin metrekarelik dev mağazası ve moda dünyasının dev markalarının işbirliğiyle Zorlu Center’da yerini aldı. Bu markalar arasından Dior, Valentino ve Saint Laurent gibi Türkiye’de açıldığından bu yana büyük ilgi gören markaların yanı sıra Türkiye'de ilk mağazasını açacak olan Dolce & Gabbana, Emilio Pucci, Stella Mc Cartney ve Tory Burch gibi lüks markalar da yer alıyor.



Beymen Zorlu Center’ın ana girişi 5 bin metrekalik göz kamaştırıcı bir kozmetik katına açılıyor. Aynı katta, gündemi belirleyen markaların son tasarımlarının yer aldığı Türkiye’nin en büyük ayakkabı ve çanta departmanı yer alıyor. Gianvitto Rossi’den Balenciaga'ya Isabel Marant’tan Givenchy’ye çarpıcı ayakkabı ve çanta modellerini bir arada bulabiliyorsunuz. Ayrıca bu bölümde yer alan 200 metrekarelik terasta belirli günlerde brunch ve açık havada özel film gösterimlerinin düzenlenmesi planlanıyor.

Pazar dahil her gün 10.00-22.00 saatleri arası hizmet veren Beymen Zorlu Center, toplam 400 markayı müşterileriyle buluşturuyor.

Erkek departmanında ürün yelpazesi çok geniş




Dünyada erkek modasına yön veren markaların contemporary koleksiyonlarının, takım elbise ve smokinlerinin yer aldığı erkek bölümünde, yalın ve maskülen çizgiler hakim. Erkeklerin olmazsa olmazı gömlek ve aksesuvarlar ise 300 metrekarelik bir alanda mutlaka uğranması gereken bir nokta olarak sayısız seçenek sunuyori. Bu alan ayrıca kravat, deri aksesuarlar ve erkek takıları konusunda çok geniş bir marka ve ürün çeşitliliği sunuyor. Erkek katında özel bir kozmetik bölümü de hizmette.

Yemek molası için Morini


Dünyaca ünlü, Michelin yıldızlı şef Micheal White’ın Morini İstanbul Restoranı, Beymen Zorlu Center’ın kadın katında hizmet veriyor. Morini'de, dekorasyonundan servis kalitesine, menüsünden üniformalarına kadar New York ruhunu hissedebiliyorsunuz. Morini’nin heyecanla beklenen menüsünde Sarah Jessica Parker’in favori makarnası, Heidi Klum’un vazgeçemediği levreği, stil ikonu Alexa Chung’in kokteylleri de yer alıyor.

Sanat ve moda bir ilk defa buluşuyor


Borusan Contemporary’de çalışan sanat tarihçisi ve küratör Dr. Necmi Sönmez önderliğinde, Türk sanatçılarla hayata geçirilen sanat projesi ile moda ve sanatı bir araya getirilerek Türkiye’de bir ilke imza atılıyor.

Murat Germen, Lale Delibaş, Burak Bedenlier ve Ali İbrahim Öcal’ın Beymen Zorlu Center için özel olarak yarattığı eserler, mağazanın farklı alanlarında sergileniyor.

Ayrıca mağazanın mimari ve dekorasyonunu tamamlayan, Beymen’in yıllar içerisinde oluşturduğu koleksiyonunda yer alan Art deco ve 1970’lerin tasarım akımlarını temsil eden 400’e yakın obje ve mobilya, Beymen Zorlu Center’da.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER