› 
 › 
Pudra.com 29.11.2011

Marni, H&M için bahar koleksiyonu tasarlıyor!

H&M, İtalyan markası Marni ile baharda tasarımcı işbirliği yapacağını duyurmaktan mutluluk duyuyor! Orjinal desenleri ve yaratıcı ruhu ile ünlü Marni, modanın en sevilen markalarından biri!




Kurucusu ve Kreatif Direktörü Consuelo Castiglioni, H&M için Marni’nin özünü yakalayan hem kadın hem de erkeklere yönelik bir bahar koleksiyonu tasarladı.

8 Mart'ta satışta!
8 Mart 2012’de dünya çapında yaklaşık 260 mağazada satışa sunulacak olan koleksiyon, hem kıyafet hem de aksesuarları içeriyor.

Koleksiyonun H&M fiyatlarıyla satışa sunulması ise, herkese Marni dünyasına girme fırsatı sunuyor.






“İmzalı kumaşlar ve desenlerdeki en sevdiğimiz parçaları yeniden değerlendirerek gerçek bir Marni gardrobu yaratmak istedim. Her zaman olduğu gibi desenlerle renkleri yan yana getirmeyi, sportif kullanışlı parçalar ekleyerek modern kabileyi Bauhaus grafikleriyle birleştirmeyi seviyorum.”

-Consuelo Castiglioni, Marni Kurucu ve Kreatif Direktörü-

“Bizler H&M olarak koleksiyonu çok beğendik ve müşterilerimizin de aynı şekilde beğeneceğini umuyoruz. Marni’de yaptıkları her şeye modern bir hava katıyorlar. Desenler ve aksesuarlar eğlenceli ama şık bir şekilde bir araya getiriliyor. Consuelo Castiglioni’nin tasarımlarını nasıl düzenlediğini, ardında inanılmaz bir ustalık barındıran desen ve renklerden yeni kombinasyonları nasıl oluşturduğunu görmek harika. Koleksiyon tam da mükemmel bir zamanda, baharın hoş bir ifadesi şeklinde mağazalarda yerini alacak”.
-Margareta van den Bosch, H&M Kreatif Danışmanı-




Marni, H&M için nasıl bir koleksiyon hazırlayacak?
Marni’nin H&M için hazırladığı koleksiyon, hem uyumlu hem de tezat parçalarla kullanılmak üzere tasarlanmış güçlü renklerdeki desenler aracılığıyla, markayı ünlü kılan özgürlük ve deneme hissini tamamen yansıtıyor. Kadın koleksiyonunda; ister Afrika’dan esinlenmiş desenler isterse daha basit renk blokları şeklinde olsun, renkler parlak ve desenler göz alıcı. Siluetler tamamen Marni’yi yansıtacak şekilde tam pilili etekler, elbiseler, kısa pantolonlar ve jakarlı trikoları içeriyor ve ipekten, bürümcük pamuklu popline kadar çok çeşitli kumaşlar yer alıyor. Koleksiyonda görünümü tamamlamak için takılar, ayakkabılar, çantalar ve eşarplar da bulunuyor.

Erkek koleksiyonunda, gerçek Marni erkek giyiminin rahat görünüm için yumuşak renkler ve kumaşlar seçilmiş. Desenler, erkeksi klasiklerin daha modern ve rahat silueti için, astar veya gömleklerde tezat ayrıntı olarak ustaca kullanılıyor. Marni koleksiyonu, daha önce Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Comme des Garçons, Jimmy Choo, Lanvin ve en son Versace ile işbirliği yapmış olan H&M’in en son tasarımcı işbirliğidir.



Marni ile ilgili bilgi edinmek için: www.marni.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER