› 
 › 
05.09.2018

İstanbul Moda Haftası başlıyor!

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul, 11- 14 Eylül tarihleri arasında Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde modaseverlerle buluşuyor.

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul, İlkbahar/Yaz 2019 sezonu 11-14 Eylül 2018 tarihleri arasında Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde gerçekleşecek.

MBFW İstanbul İlkbahar/Yaz 2019 sezonu

Moda dünyasının tüm önemli aktörleri tarafından heyecanla beklenen etkinlik, aynı zamanda Mercedes-Benz isim sponsorluğunda gerçekleşen 12. sezon olma özelliğini taşıyor.

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında koleksiyonlarını sergileyecek olan marka ve tasarımcılar arasında Bashaques', Başak Cankeş, Ceren Ocak, Çiğdem Akın, DB Berdan, Exquise, Giray Sepin, Gökhan Yavaş, Gülçin Çengel, Mehmet Korkmaz, Mehtap Elaidi, Meltem Özbek, Mercedes Benz'in sunduğu Ani Datukishvili ve Brand Who, Mert Erkan, MiiN By Kadir Kılıç, Murat Aytulum, Museum of Fine Clothing ile Eda Güngör, New Gen By IMA, Özlem Süer, Raşit Bağzıbağlı, Selen Akyüz, Sezgi tüzel, st. Nian ile Nihan Buruk, Şebnem Günay, Siyar Akboğa, T.A.G.G ile Gökay Gündoğdu, Thirt ile Tuğçe Özocak, Tuba Ergin ve URUN ile Ece Kavran bulunuyor. 

Genç ve yetenekli tasarımcılar KARMA 1 ve KARMA 2 defilelerinde buluşacak

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un on ikinci sezonunda etkinlik takviminde moda endüstrisinin tecrübeli isimlerinin yanı sıra genç ve yetenekli tasarımcıları bir araya getiren karma defileler dikkat çekiyor. KARMA 1 defilesinde Selen Akyüz ve Sezgi Tüzel, KARMA 2 defilesinde ise Tuğçe Özocak'ın markası Third ve Şebnem Günay İlkbahar/Yaz 2019 koleksiyonlarını MBFWI podyumunda sergileyecekler.

Her sezon desteklediği tasarımcının defilesini sunan etkinlik isim sponsoru Mercedes-Benz 12. sezonda ilk defa bir erkek giyim markasını destekleyerek Brand Who'nun İlkbahar/Yaz 2019 koleksiyonunu "Mercedes-Benz presents Brand Who" ismiyle sunacak. Geçtiğimiz sezondan beri devam eden "Mercedes-Benz Uluslararası Tasarımcı Değişim Programı" kapsamında son yıllarda moda endüstrisine damgasını vuran Gürcistan'ın ses getiren tasarımcısı Ani Datukishvili de, İlkbahar/Yaz 2019 koleksiyonunu "Mercedes-Benz presents Ani Datukishvili" ismiyle İstanbul'da MBFWI podyumuna taşımanın heyecanını yaşıyor.

Bu sezon da Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’a yabancı basın ve satın alma sorumlularının yoğun ilgisi var. IHKIB'in desteğiyle İstanbul'da olacak basın mensupları arasında Vogue China, Elle Man China, Forbes İngiltere, Achtung Magazine, GQ Japan gibi yayınlardan önemli gazeteciler, satın alma sorumluları arasında ise Saks Fifth Avenue, Lane Crawford, Joyce, Debenhams, Barney's gibi dünyanın en prestijli zincir mağazalarının temsilcileri yer alıyor.

MBFWI bu sezon da yine panel ve konuşmalarla zenginleşiyor. Türkiye'de moda endüstrisinin bugünü ve geleceği, global trendlere paralel olarak yeni açılımlar ve endüstrinin yarınına yön verecek yenilikçi yaklaşımlar, bu etkinlikler aracılığıyla masaya yatırılacak.

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul, İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB), Moda Tasarımcıları Derneği (MTD), Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) ve İstanbul Moda Akademisi (İMA) tarafından destekleniyor.

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul İlkbahar/Yaz 2019 sezonunun defile programını aşağıda bulabilirsiniz.
 
MBFW istanbul İlkbahar/Yaz 2019 defile programı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER