› 
 › 
Pudra.com 10.10.2014

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul Ekim 2014 defile takvimi

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul İlkbahar/Yaz 2015 koleksiyonları, 13-18 Ekim tarihleri arasında Antrepo 3, Tophane’de sunulacak. 2014 Ekim İstanbul Moda Haftası'nın defile programı Pudra.com'da.

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul İlkbahar/Yaz 2015 koleksiyonları, 13-18 Ekim tarihleri arasında Antrepo 3, Tophane’de sunulacak. Moda dünyası, 5 gün boyunca sergilenecek defile ve sunumları heyecanla bekliyor. Etkinlik kapsamında marka ve tasarımcılar, Antrepo 3’te yer alan “Runway” ve “Studio” alanlarında İlkbahar/Yaz 2015 koleksiyonlarını sergileyecekler. “Studio” alanı, hem yaratıcı sunumlara hem de mini defilelere ev sahipliği yapacak.

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul Ekim 2014 defile takvimi

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında İlkbahar/Yaz 2015 koleksiyonlarını sergileyecek olan tasarımcılar arasında Aslı Güler, Ayşe Deniz Yeğin, Benan Bal, Burçe Bekrek, Çiğdem Akın, DB Berdan, Ece Gözen, Ekria+White Posture, Emre Erdemoğlu, Giray Sepin, Gülçin Çengel, Hakan Akkaya, Hatice Gökçe, İpek Arnas, İstanbul Moda Akademisi, Kith&Kin, Lady Faith By Nazlı Soylu, Les Benjamins, Mehtap Elaidi, Meltem Özbek, Mercedes-Benz Presents Maid In Love, Merve Bayındır, Nej, Niyazi Erdoğan, Önder Özkan, Özgür Masur, Özlem Erkan, Raisa&Vanessa Sason, Ready To Fish By Ilja, Red Beard By Tanju Babacan, Selim Baklacı, Selma State, Simay Bülbül, Tuba Ergin, Z. by Zeynep Devooght, Zeynep Erdoğan ve Zeynep Tosun bulunuyor.

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında Antrepo 3 alanına kurulacak olan Mercedes-Benz Lounge, moda haftasının seçkin davetlilerinin gün boyunca vakit geçirdikleri prestijli bir buluşma noktası olarak öne çıkacak. Mercedes-Benz Türk, iddialı tasarımı, zengin donanımı ve zarif sportifliğiyle “dünyanın en iyi otomobili” ünvanına sahip S-Serisi’nin sporcu kardeşi olarak dikkatleri çeken yeni S-Serisi Coupé’yi, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul boyunca Antrepo 3’te sergileyecek.

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul Ekim 2014 defile takvimi

mercedes benz fashion week istanbul ekim 2014 programi


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER