› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 12.03.2013

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul ilk gün programı

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul başlıyor! İşte ilk gün programı ve defilelerle ilgili ayrıntılar...

12-16 Mart 2013 tarihleri arasında Antrepo 3'te gerçekleşecek olan Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul bugün başlıyor. Pudra.com olarak heyecanla beklediğimiz ve merakla takip edeceğimiz moda etkinliğinin ilk gün programı şöyle olacak:

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul ilk gün programı

12 Mart
Mehtap Elaidi (12:00)
Davetliler arasında Hadise, Hatice Aslan, Selin Demiratar, Burcu Esmersoy, Gül Gölge Saygı, Didem Antebi gibi ünlü isimler bulunuyor. Moda Tasarımcıları Derneği Başkanı Mehtap Elaidi’nin defilesinin açılışını Didem Soydan, kapanışını ise Özge Ulusoy yapacak. Mehtap Elaidi Sonbahar/Kış 2013-2014 defilesi, enmoda.com’un sponsorluğunda gerçekleşecek.

Ece Gözen (13.00)
Ece Gözen, 2012 yılında “Reflection/Yansıma” koleksiyonuyla İHKİB Koza Genç Moda Tasarımcıları yarışmasında 3. Oldu. Aynı yıl MUUSE x VOGUE Talents Young Vision Award’da “En Vizyoner Tasarımcı” seçildi.

NIAN BY NIHAN BURUK (14:00)
Nihan Buruk, “Departmental People” isimli koleksiyonunu, 2013 Şubat ayında ilk kez Londra Moda Haftası kapsamında sergiledi. Defilenin davetlileri arasında Buğra Gülsoy, Serhat Teoman, Hadise, Ceylan Çapa, Etel Baler, Ezgi Mola gibi ünlü isimler bulunuyor.

“RED BEARD” BY TANJU BABACAN (16:00)
Tanju Babacan’ın koleksiyonunu Nil Karaibrahimgil’in “Ben buraya çıplak geldim” isimli şarkısından etkilenerek oluşturulmuş. Defilenin en önemli sürprizi, finalde podyumda yürüyecek olan Nil Karaibrahimgil.

Lady Faith (17:00)
İlk koleksiyonunu sergileyecek olan Lady Faith’in kurucularından Nazlı Soylu, uzun yıllar Diane Von Furstenberg’de baş desen tasarımcısı olarak çalıştı. Davetliler arasında Etel Baler, Şirin Bayülgen, Eda Taşpınar, Ece Sükan gibi ünlü isimler bulunuyor.

TWEEN (18:00)

Songül Cabacı (20:00)
Songül Cabacı’nın “Sound of My Voice” koleksiyonu, kaşmir ve deriyi bir araya getirerek zıtlıkların uyumunu keşfediyor.

ATILKUTOGLU (21:00)
Davetliler arasında Zeynep Osman, Nilüfer Sultan, Ayşegül Dinçkök, Heves Ekinci, Baran Süzer, Fatoş Sarıgül, Avusturya Başkonsolosu Paul Jenewein gibi ünlü isimler bulunuyor. New York’ta yaşayan Osmanlı prensesi Zeynep Osman ve İsviçre’de yaşayan Prenses Nilüfer Sultan, Atıl Kutoğlu defilesine katılmak üzere İstanbul’a geliyor. Burcu Esmersoy ve Serenay Sarıkaya, defilede podyumda yürüyecek isimlerden ikisi. Defilede BeeGee (Birol Giray) canlı bir DJ performansı sunacak.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER