› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.09.2011

Milano Moda Haftası gökkuşağı gibi geçti

New York Moda Haftası'ndan sonra Milano Moda Haftası'da 27 Eylül'de son buldu. New York'un aksine Milano'da renkler ve desenler birbiriyle adeta yarıştı.

Milano Moda Haftası daha çok taze, dün sona erdi. New York Moda Haftası'nın ardından oluşan genel kanı, Milano'nun capcanlı, renkli ve tam "yaz" olduğu idi.

Milano Moda Haftası gökkuşağı gibi geçti
Milano Moda Haftası 2011 Eylül

Dolce Gabbana, Gucci, Prada, Versace ve Missoni tasarımları haftaya damgasını vurdu. 2012 modasının yönü de şimdiden belli oldu; cesur, renkli ve parlak. Gerçek anlamda parlak hem de; ışıltılı ve kendinden parlak kumaşlar iddialı tasarımlarda hayat bulacak ve biz seneye bunu çok sık göreceğiz.

Şimdi, Milano Moda Haftası'nda beğendiğimiz tasarımcılara ve 2012 İlkbahar Yaz tasarımlarına kısa bir göz atalım!


Gucci 2012 İlkbahar Yaz

Gucci: Gucci 2012 modasına altın, bakır ve lame renklerin ağırlıkta olduğu bir koleksiyonla giriyor. Koleksiyon genel anlamda gösterişli ve şık. Renkler, en canlı ve göz alıcı tonlarıyla kullanılmış. Ayakkabı ve çanta tasarımları da aynı renklerde podyuma imzasını attı. Evet, önümüzdeki sezon için Gucci, bizim de favorilerimizden biri.


Dolce Gabbana 2012 İlkbahar Yaz

Dolce Gabbana: "Waaov!" dedirtti! Uçuşan kumaşlar, renklerin ahenkle dansı, olağanüstü desenler... Dolce Gabbana podyuma çıktı ve herkesin ağzı açık kaldı.


Prada 2012 İlkbahar Yaz

Prada: Prada’nın 1960’lardan kalma vintage görünümlü ayakkabıları beğeni toplarken, aynı dönemden kalma Amerikan arabalarının motiflerini barındıran deri çantalar da yüksek olasılıkla önümüzdeki sezon yok satacak.


Missoni 2012 İlkbahar Yaz

Blumarine ve Missoni'nin çiçek kaplı ayakkabıları da dikkatleri oldukça çekti. Sokakta giyilebilir mi? Bilinmez. Fazla coşkulu olduklarını söylemek lazım. Erdem'in çiçekli, dantel ve hanım hanımcık, zarif stili yine şaşırtmadı. Erdem her zaman zarafet timsali...


Mary Katrantzou 2012 İlkbahar Yaz

Mary Katrantzou: Mimari eser gibi tasarlanmış baskılı elbiseler, asimetrik etek boyları ve baskılı pantolonlar, modacının farkını ortaya koydu. Katrantzou'nun dünyası hep çok renkli ve karmaşık.


Versace 2012 İlkbahar Yaz

Versace: Kısa elbiseler, kalem etekler, derin yırtmaçlar ve cesur dekolteler... Versace, seksapeliyle adından oldukça söz ettirdi ve uzun zamandır tasarladığı en iyi koleksiyon dedirtti!


Seren PAK


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER