› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 09.01.2014

Miley Cyrus Marc Jacobs'un yeni yüzü

Louis Vuitton'dan ayrıldıktan sonra kendi markasına yoğunlaşan Marc Jacobs, iddialı reklam kampanyasıyla yine gündemde. Jacobs, 2014 İlkbahar Yaz reklam kampanyası için Miley Cyrus'u seçti.

Marc Jacobs 2014 İlkbahar Yaz reklam kampanyasının yeni yüzü Miley Cyrus'un fotoğrafları dün yayınlandı. Miley Cyrus, David Sims tarafından çekilen fotoğraflarda karanlık bir sahilde, üzgün ifadesiyle otururken görünüyor. Model Natalie Westling ve Esmerelda Seay Reynolds'ın arka planda göründüğü reklam çekiminde, Miley denizci ceketi ve çiçekli ayakkabılarıyla dalgın dalgın uzaklara bakıyor.

Miley Cyrus Marc Jacobs'un yeni yüzü

2014 İlkbahar Yaz kampanyası için Miley Cyrus'u seçmesinde Marc Jacobs, sansasyonel şarkıcının enerjisinin, yeteneklerinin, zekasının etkili olduğunu söylüyor. "Onun sevmediğim hiçbir yanı yok, o her şeyiyle doğal ve gerçek" diyor.

Miley Cyrus, Marc Jacobs'un ve ortağı Robert Duffy'nin yakın arkadaşı. Daha önce Jacobs'un cilt kanseri konusunda bilinçlendirme amacıyla tasarladığı tişörtlerde Miley Cyrus çıplak poz vermişti ve geçen yıl ikili Fashion Group International'ı birlikte sunmuştu. Marc Jacobs ve Miley Cyrus'u birlikte daha birçok projede göreceğimizi tahmin etmek hiç de zor değil.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER