› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 19.12.2013

Moda dünyasının yeni kabaresi Thierry Mugler'dan

Christian Louboutin Crazy Horse ve The Isaac Mizrahi Show'dan sonra moda dünyasının artık yeni bir kabaresi var. Moda tasarımcısı Thierry Mugler'ın sahne şovu "Mugler Follies" izleyiciyle buluştu.

Moda tasarımcısı, parfüm ve kostüm yaratıcısı, fotoğrafçı, yönetmen ve dansçı Thierry Mugler'in tüm yaratıcılığını ve sanatını kullanarak oluşturduğu kabaresi "Mugler Follies"in özel davetlilerle birlikte ilk gösterimi Paris Le Comedia'da dün gece gerçekleşti.

Moda dünyasının yeni kabaresi Thierry Mugler'dan



Erotizm, ileri teknoloji, performans ve müziklerle zenginleştirilen sahne şovunda birçok dansçı, şarkıcı, akrobat, oyuncu, model ve performans sanatçısı rol alıyor. Kahramanlarının "Muglerettes" adında karıncalar olarak rol aldığı kabarede kostümler ve makyajlar da oldukça seksi.

Kostümlerde siyah lateks büstiyer, deri pantolon ve antenli kasklar dikkat çekiyor.



İzleyenlerin, Thierry Mugler'in adeta fantastik, sofistike bir rüyasına tanıklık ettiği ve büyülendiği "Mugler Follies" kabaresinin galasında; Jean-Paul Gaultier, Zoe Felix, Vanessa Demouy, Rejane Lacoste, Melanie Bernier, Catherine Jacob gibi isimler Thierry Mugler'i yalnız bırakmadı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER