› 
 › 
Postkolik.com 09.01.2014

Moda ikonu Marge Simpson

Yaratıcı sanatçı Alexsandro Palombo ünlü çizgi film karakteri Marge Simpson'dan bir moda ikonu yarattı! Marge Simpson'ın dünya moda tarihinde kült haline gelmiş fotoğraf karelerini siz de çok seveceksiniz.

Marge Simpson’ı nasıl biliriz? Evinin hanımı, çocuklarının anası, sevgili Homer’ın ise biricik eşi. Fakat onu asla bir moda ikonu olarak düşünmemiştik. Fakat yaratıcı sanatçı Alexsandro Palombo bunu hayal etmiş olmalı ki ünlü çizgi film karakterini dünya moda tarihinde kült haline gelmiş fotoğraf karelerine misafir etmiş. Postkolik dergisi Ocak 2014 sayısına Marge Simpson'ı misafir ediyor. Gelin biz de Marge Simpson'ın bir moda ikonu haline gelişine tanıklık edelim.

Moda ikonu Marge Simpson

Sanatçı bu çalışmayı her kadının içindeki feminen, erotik ve zarif güzelliği ateşlemek amacı ile oluşturduğunu ve söz konusu fotoğrafları seçerken titiz bir eleme yaptığını söylüyor. Geçtiğimiz 100 yıl içerisinde moda sektörüne damgasını vurmuş olan ve yeni bir akımın önünü açmış olan kıyafetlerin bulunduğu eserleri seçmeye özen gösterdiğini de belirtiyor. Audrey Hepburn’ün Tiffany’de Kahvaltı’sından Marilyn Monroe’nun efsanevi beyaz elbiseli fotoğrafına, Coco Chanel’in inciler içindeki halinden Kate Moss’un şimdiden ikonlaşmaya aday Playboy Dergisi’nin 60.yılı için Mert Alaş ve Marcus Pigott tarafından çekilen fotoğrafına kadar her illüstrasyonda bambaşka bir Marge’a rastlamak mümkün.
Postkolik.com













POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER