› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 25.12.2012

Neden sahte ürün satın almamalıyız?

Taklitler aslını yaşatır derler, ne kadar doğru! Sahte ürün pazarının oldukça yüksek olduğu ülkemizde siz bu tuzağa kanmayın, gerçek ürünlerden şaşmayın!

Sahte ürün almamanızı gerektiren en önemli nedenlerden biri ürünün kalitesidir. Yüksek paralar verip aldığınız tasarım ürünleri yıllarca deforme olmadan kullanırken sahte ürünler malzemesi ve işçiliği kötü olduğundan kolayca yıpranacaktır. Orijinal ürünlerde bir sorun yaşamanız takdirde markalar yıllar sonra bile ürünleriyle ilgilenirken sahte ürünlerde verdiğiniz para direkt sokağa gidecektir.

Neden sahte ürün satın almamalıyız?


Sahteciliğin bir suç olduğunu bile bile bu suçu işlemek ister miydiniz? Sahte bir çanta aldığınız için hapse atılmayacağınızı biliyoruz ama bir suça bile bile ortak olmak da doğru değil. Üstelik sahte ürünlere verdiğiniz paralar hiç ummadığınız şekilde terör gibi suçlarda kullanılıyor olabilir. Buna alet olmak istemezsiniz değil mi?


Büyük paralar vererek aldığınız marka giysi ya da aksesuarları yıllar geçtikten sonra ikinci el olarak elden çıkarabilirsiniz. Bu yolla verdiğiniz paranın bir kısmını tekrar geri alma şansına sahip olursunuz. Ancak sahte ürünler ikinci el satışta size bir değer getirmeyeceğinden zamanında verdiğiniz o para çöpe gidecektir.


Sahte ürün almamaktaki bir diğer neden biraz duygusal düşününce ortaya çıkıyor. O ürünlerin üretiminde hiçbir hakkı verilmeden kayıt dışı olarak çalışanları ya da yasa dışı olarak çalıştırılan çocuk işçileri düşünürsek sahte ürün almamamız gerektiğini bir kez daha anlamış olabiliriz.

Siz siz olun sahte ürün tuzağına düşmeyin! Bilinçli olarak bunu tercih edenlerin yanı sıra internet alışverişinde de birçok sahtecilik olaylarına rastlanıyor, dikkat edin!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER