› 
 › 
pudra.com 18.02.2010

Polo Jeans İlkbahar Yaz Koleksiyonu

Otantik vintage havasıyla trendleri “basic” e çeviren Polo Jeans; özgür tarz arayanlara ulaşılabilir fiyatlarla spor şıklık sunuyor.

Ralph Lauren’ in genç markası Polo Jeans; Harrods, El Corte Inglés, Galerie Lafayette gibi dünyanın en ünlü mağazalarından sonra Türkiye’de sadece Naked'larda.


Polo Jeans’in 2010 İlkbahar Yaz koleksiyonunun ağırlığı jeanlerden oluşuyor. Skinny ve boyfriend tarzı jeanler, sezonun en favori parçaları.


Polo Jeans 2010 İlkbahar Yaz Koleksiyonu'ndan ürünler görmek için tıklayın.


Koleksiyonda neler var?
Polo Jeans Co. Amerikan bayraklı tişört, gömlek ve sweatshirtlerinin yanısıra her sene farklı temaları da işleyerek modaya yeni bir çizgi getiriyor. Ana renkleri lacivert ve mavi olan Polo Jeans, bu sezon beji, koyu yeşili, beyazı kullanarak yeni bir çizgi yarattı. Üç ayrı temadan oluşan koleksiyon, Kolorado yürüyüşçüleri, asi romantik rockçılar ve sörf yapan genç kitleden esinlenerek tasarlanmış.





Canlı renklerle pastel tonlarının birleştiği tişörtler ve örgü trikolar "Sunbleached Surplus" temasında yerini alıyor.


Asi çılgınlığın romantik çizgiyle birleşimi “Romantic Rebel”ı karşımıza çıkarıyor. Sadeliğin ve yumuşaklığın vintage havasındaki motor ceketlerle uyumunu yansıtan temada gri, siyah ve kahve tonları öne çıkıyor. Deri ceketlerle jean gömleklerin, mini jean şortlarla bol kesimli tişörtlerin kombin edildiği Romantic Rebel sıradışı olmak isteyenlere hitap ediyor.





Kolorado dağlarındaki genç bohem serüvencilerden esinlenilen temada renklerin ve geçmişin izleri yansıtılıyor. Denim şortlarda vintage mavisi eskitilerek çivit mavisiyle eşleşiyor. “Telluride” adı verilen tema özgür ruhuyla sizleri baştan yaratmaya hazır!



Polo Jeans'in meşhur kotları...



Bu şapkalar yılın modası


Polo Jeans 2010 İlkbahar Yaz Koleksiyonu'ndan ürünler görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2