› 
 › 
14.01.2011

Puma “Creative Factory” ile ayakkabını sen tasarla

Dünya çapında belirli PUMA mağazalarında uygulamaya geçirilen Creative Factory konsepti, PUMA İstinye Park mağazasında sıra dışı tasarımcıları bekliyor!

Dünyaca ünlü spor ve yaşam markası PUMA, kişisel moda hareketi Creative Factory ile bir ilke imza atıyor.

Puma “Creative Factory” ile ayakkabını sen tasarla

Göster yaratıcılığını!
PUMA Creative Factory ile dileyen herkes içindeki yaratıcılığı ortaya çıkarabiliyor. İki farklı ayakkabı modelinin baz alınarak sunulduğu uygulamada, farklı renk, kumaş ve malzeme seçenekleri ile sadece bir çift olarak üretilen kişiye özel bir ayakkabıya kavuşmak mümkün.

PUMA İstinye Park sıra dışı tasarımcıları bekliyor
Dünya çapında belirli PUMA mağazalarında uygulamaya geçirilen Creative Factory konsepti, PUMA İstinye Park mağazasında sıra dışı tasarımcıları bekliyor! Apple iPad üzerinden yapılan tasarım süreci, özel bir uygulama sayesinde son derece kolay ve keyifli bir şekilde gerçekleşiyor.

Kullanıcı bu uygulamada PUMA Basket veya PUMA First Round modelleri üzerinden dilediğini seçip tekrar tasarlayabiliyor ve tasarladığı ayakkabıyı 3 boyutlu olarak görebiliyor. Bu aşamadan sonra ücretin ödenmesi ile sipariş, üretim merkezine aktarılıyor ve yalnızca 6 – 8 hafta içinde PUMA’nın sadece yaratıcısı için özel olarak ürettiği ayakkabı tasarımı mağazaya ulaşıyor ve kullanıcısına haber veriliyor. Üretilen ayakkabı, tüm ülkelerdeki sistemde kullanıcısının adı ile görülebiliyor böylelikle diğer kullanıcılara da ilham kaynağı oluyor.

PUMA, hayal gücünü kendi özel ayakkabısına yansıtmak ve tüm dünya ile paylaşmak isteyenleri İstinye Park mağazasında bekliyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER