› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 19.06.2013

Salopetler geri döndü!

90'lara doğru bir yolculuğa çıktık ve o yılların vazgeçilmezi olan bahçıvan tulumlara, yani salopetlere geri döndük. 2013 yazının favorisi olacak salopetleri nasıl giymeliyim diye merak ediyorsanız haberimize buyrun!

90'lı yılları yaşamış hemen herkesin bahçıvan bir tulumu mutlaka olmuştur. Oldukça maskülen ve salaş gözüken salopetler, şimdi de 2013 yazına damga vuracağa benziyor. Alexa Chung, Alessandra Ambrosio, Heidi Klum, Rihanna gibi ünlü isimler, adeta salopetin geri dönüşünü kutluyor.

Salopetler geri döndü!





Phillip Lim, Moschino ve Kinder Aggugini gibi tasarımcıların bu sezonki koleksiyonlarında farklı renklerde salopetlere yer verdiklerini görüyoruz. Kısacası hem koleksiyonlar hem de ünlüler bize salopetin dönüşünü müjdeliyor. Ancak hatırlatmalıyız ki salopet giymek biraz riskli; çünkü giyeni olduğundan daha kilolu ya da daha kısa gösterebiliyor.






Salopetler nasıl giyilir?

-Espadriller ve spor ayakkabılar salopetlerle rahatlıkla kullanılabilir. Bacak boyunuz kısa ise Pudra.com olarak salopetinizi topuklularla giymenizi tavsiye ederiz.
-Çizgililer, 2013 yazının favorisi çiçek desenleri ya da neon renklerle kombininizi tamamlamanız mümkün.
-Bu sezon vücuda tam oturan modeller gözde. Fakat daha rahat bir görünümden yanaysanız kendinize bir beden büyük modelleri tercih edebilirsiniz.
-Renkli salopetleri de tercih edebileceğinizi söylemiştik. Fakat unutmayın ki renkli salopetlerle çocuksu görünme ihtimaliniz de var.

Küçük bir not: Salopetinizin paçalarını kıvırmayı sakın unutmayın!


Mango/Pull&Bear/Stradivarius

Gece ya da gündüz seçeceğiniz aksesuar ve ayakkabılarla bir salopet gününüzü kurtarabilir. Sıcak havalarda salopetlerin etek veya şort versiyonlarını da tercih etmeniz mümkün. İçine giyeceğiniz büstiyer ya da askılı bir bluzla rahat tavrınızı stilinize yansıtabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER