› 
 › 
Pudra.com 20.11.2013

Topshop'un çılgın kış koleksiyonu görücüye çıkıyor

Glam rock kahramanlarının çılgın tarzından esinlenerek hazırlanan "Meadham Kirchhoff for Topshop" koleksiyonu 21 Kasım'da moda takipçilerinin beğenisine sunuluyor.

Topshop, moda dünyasının ünlü ikilisi Edward Meadham ve Benjamin Kirchhoff ile dördüncü kez birlikte çalışarak "Meadham Kirchhoff for Topshop" koleksiyonunu hazırladı.

Topshop'un çılgın kış koleksiyonu görücüye çıkıyor

80 üründen oluşan koleksiyon, hem göz alıcı ürünleri ile ikilinin moda yaklaşımını ortaya koyuyor hem de Topshop'un bir tasarımcı ile yaptığı en büyük işbirliği projesi olma özelliğini taşıyor.

Koleksiyon, "The Cherries" adını verdikleri bir müzik grubundan ilham alıyor. Koleksiyonun estetiği Marilyn Manson ve Spooky Kids ile Kembra Pfahler'dan, aslında genel anlamda glam rock'tan esinleniyor. Koleksiyonda yer alan her bir parçanın, her bir ceketin ya da elbisenin, bir araya getirdiğinizde en sevdiğiniz Cherry imajıyla bütünleştirebileceğiniz, kendine ait bir hikayesi var. Örneğin Cherry Blossom ve Cherry Cherrie tatlı ve masum kızlarken, Cherry Satanika ve Cerry Pikka, glam rock kahramanlarının çılgın tarzına sahip kızlar. Göz, kiraz, hayvan derisi deseni, yıldız ve gökkuşağı gibi semboller koleksiyonda sıkça göze çarpıyor.

Deri, dantel, süet, şifon, tığ örgü, yaldız, PVC ve angora gibi birbiriyle tamamen zıt dokuların birleştiği koleksiyonda ağırlıklı olarak pastel pembe, sarı ve mavi göz alıcı parlak renkler yer alıyor.

Geniş bir aksesuar, ayakkabı ve takı seçkisi koleksiyonda önemli yer tutuyor. Meadham Kirchhoff'un yaratmak istediği imaja, estetik duygusuna hayat veriyorlar. Kenarları kürklü platform topuklu ayakkabılar, renkli topuklu bilekten bağlı ayakkabılar ve 70'lerin tarzında karikatür baskılı çizmeler, tozluklarla giyilecek şekilde tasarlanmış. Çantalar ise kalp şeklinde dantel ya da gökkuşağı gibi renkli ve eğlenceli detaylarla süslü. Büyük ve çizgili atkılar, saç bantları, yıldız şeklinde kolyeler ve pembe zımbalı tasmalarla Cherry imajı tamamlanıyor.

Koleksiyon, dünya genelinde 21 Kasım 2013 tarihinde tanıtılacak.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER