› 
 › 
Pudra.com 24.06.2011

Ünlü tasarımcılar Argande için tasarladı

Güneydoğulu kadınların emekleri, ünlü tasarımcıların desteğiyle ortaya çıkan Argande 2011 İlkbahar Yaz koleksiyonu, Mudo’nun 7 ildeki 17 mağazasında, özel reyonlarında sizleri bekliyor.

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı ile GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ortaklığı ve İsveç Uluslararası Kalkınma İşbirliği Ajansı finansmanıyla yürütülen “GAP Bölgesinde Kadının Güçlendirilmesinde Yenilikler Projesi”, moda tasarımcıları ve MUDO’nun desteğiyle yaratılan Argande markasının 2011 İlkbahar Yaz tasarımları modaseverlerle buluşuyor.

Ünlü tasarımcılar Argande için tasarladı

Türkiye’nin en büyük ve yenilikçi hazır-giyim firmalarından biri olan MUDO’nun gönüllü desteği ve Hatice Gökçe’nin marka koordinatörlüğünde, Aida Pekin, Alex Akimoğlu, Günseli Türkay ve Rojin Aslı Polat gibi sektörün önde gelen tasarımcılarının elinden çıkan Argande markalı kıyafet ve aksesuarlar, Güneydoğulu kadınlar tarafından üretiliyor.

Güneydoğulu kadınların emekleri, ünlü tasarımcıların desteğiyle ortaya çıkan Argande 2011 İlkbahar Yaz koleksiyonu, Mudo’nun 7 ildeki 17 mağazasında, özel reyonlarında sizleri bekliyor.



ARGANDE YAZ 2011 KOLEKSİYONU
Aida Pekin
“Anadolu'nun eşsiz bir köşesinde hüküm süren Kommagene Krallığı, Nemrut Dağı'nın zirvesinde miras bıraktığı dev heykeller ile ölümsüzleşmiş. Bu Tanrı ve Tanrıça heykelleri, gökyüzünün gücünü sembolize eden kartal heykeliyle başlıyor ve aynı düzende son buluyor. Tanrı ve onların habercisi sayılan kartal heykellerini stilize ederek tasarladığım takılar, aynı topraklarda kadınlarımızın fırçasıyla hayat buluyor.

Alex Akimoğlu
İpeğin yumuşak dokunuşu, kotonun vazgeçilmez rahatlığı, ketenin ferahlığı, 2011 yaz sezonu tasarımlarımda buluştu.

Günseli Türkay
Gündüz rüyasıydı aşkı yaşamak… Narin ve ufak kozalarda...Aşk onlarda bir ipekti, koza örülmüş kalplerinde yaşanan...

Rojin Aslı Polat – Amazon Kadınları
“Urfa’da 2007 yılında yapılan kazılar sonucu ortaya çıkmış olan Halepli bahçe mozaiklerine; 3000 yıl önce Ege’den Karadeniz’e ve Anadolu’nun içlerine uzanan kültür havzasında, erkek egemenliğine karşı savaşan “Amazon Kadınları” av sahneleri, bu havza içerisindeki devletlerin ve milletlerin mitoloji, tarih ve edebiyatında efsanevi olarak anlatılır. Bana da bu koleksiyonu hazırlarken ilham kaynağı olan Amazon kadınları, şu an Batman’da tekrar gücünü kazanmaya çalışan kadınlarımız kadar ilham verdiler.”



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER