› 
 › 
Pudra.com 10.02.2011

Vakkorama 2011 İlkbahar Yaz

Vakkorama’da yeni sezon başladı. Renk ve desenlerin mevsimin coşkusunu yansıttığı, zengin bir koleksiyon şimdi tüm Vakkorama mağazalarında sizi bekliyor.

Vakkorama İlkbahar Yaz 2011 koleksiyonuna göz alıcı ve cesur renk blokları hakimiyet kuruyor. Milly koleksiyonunda canlı tonlar, sezonun olmazsa olmazı çizgililere zemin oluşturururken, Tibi’de siyah ve beyazın zıtlıktan doğan güçlü uyumu hayvan desenlerine, güneş ve doğanın renkleri ise çiçekli, romantik elbiselere yansıyor. Bu yazı içinde geçireceğimiz uzun elbiseler için de, müracaat Milly ve Tibi’ye.



Hello, sailor! Hello, scout!
Çizgililerin sezona adını koyması, bir başka trendi de beraberinde getiriyor. Betsey Johnson’ın denizcilerden ilham alan koleksiyonu, tam da mevsimin ruhuna göre. Erkekler için ise, Cold Method’ın This Charming Man/The Smiths şarkısından ilham alan koleksiyonu, çizgilileri üniforma stili ile buluşturarak karşımıza çıkartıyor. Şıklık bozulmaması gereken bir kural, ama biraz asilikten kimseye zarar gelmez. Bu yaz erkekler, üniforma stiline rahatlığı ön plana taşıyan yeni yorumlar getiriyor.

Ben Sherman koleksiyonu ise 60’lı yılların Amerikana stilini, izci ruhuyla bütünleştirirek, sezonun yeni üniformalarını belirliyor. Nostaljik görüntüleri günümüze uyarlayan koleksiyon, kampa giderken yanınıza almanız gerekenleri, güçlü renkleri ile mevsimin coşkusunu yansıtan, hafif kumaşlar ile rahatlığı, özel yıkamalar ile fonksiyonelliği yakalayan kreasyonlar olarak belirliyor.




T-shirt… T-shirt…
Bu sezon Wildfox Couture’un grafik tasarım ve slogan kombinasyonlu T-shirtlerinden en az bir tane ediniyor, Tee Library’nin eski edebiyat klasiklerini T-shirtler üzerine taşıyan kreasyonları ile gardıroplarımızı birer kütüphaneye dönüştürüyoruz. Warriors of Radness’ın deniz ve sörfçülerin dünyasını konu alan T-shirtleri de tam yaz ruhuna gore…

My favorite denim
Vakkorama İlkbahar Yaz 2011 koleksiyonu, jeanlere torpil geçiyor. Hollywood ünlülerinin favorisi J Brand’den, ünlü isimleri markanın promosyonu için kullanmak yerine, sadece jeanlerin kalitesi ile ön plana çıkmayı mottosu belirleyen Naked&Famous’a, bu sezon ilk kez Vakkorama koleksiyonunda yer alacak olan İsveçli marka Cheap Monday’den, Justin Timberlake imzalı William Rast ve daha pek çok markaya… Denim dünyasının en yeni ve en iyileri, bu sezon da yine Vakkorama’da!



Vakkorama İlkbahar Yaz 2011 koleksiyonu, şimdi tüm Vakkorama mağazalarında!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER