› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 08.08.2012

Yeni siyah, kobalt mavi mi?

Bu sezonun ve önümüzdeki sezonun renk skalasında kobalt mavi önemli bir rol oynuyor. Şık bir gardırobun olmazsa olmazları arasına giren bu çarpıcı renk, yeni siyah mı oldu dersiniz?

Parlak bir renk olan kobalt mavi, 2012-2013 sezonu için yeri doldurulamaz bir rol oynuyor. Maviyi her yerde gördük-göreceğiz; skinny pantolonlar, blazer ceketler, elbiseler, paltolar, çanta ve ayakkabılar...

Yeni siyah, kobalt mavi mi?

Sezonun kozmetik ürünleri bile bu rengin hakimiyeti altında dersek abartmış olmayız, inanın.



Podyum ve Hollywood
Dünyanın önde gelen moda tasarımcılarının çoğu da yaz koleksiyonlarında maviyi geniş bir yelpazede kullandılar: Stella McCartney, Jil Sander, Victoria Beckham, Chanel ve Proenza Schouler gibi. 2013 defilerinde de bu rengin yer aldığını söylemeye gerek yok herhalde?

Ayrıca, kırmızı halı geçişlerinde de bu göz kamaştırıcı renk 2012 boyunca ünlüler tarafından da çok tercih edildi.





Çarpıcı bir renk olan kobalt maviyi tek başına kullanmak gece elbiseleri için ideal olabilir. Ama gündüz seçimlerinde farklı renklerle kombinleyerek kullanmak daha doğru olabilir.








Kobalt maviyi sadece aksesuvarlarda da tercih edebilirsiniz. Kemer, çanta veya ayakkabıda... Elbette hepsini bir arada değil! Siyah bir elbiseye ayakkabı olarak, beyaz bir gömleğe kemer ya da jean pantolona çanta ile eşlik ettirebilirsiniz.






Makyajda bu maviyi nasıl kullanırız sorusuna gelince, maskaranız bu renkte olsun!

Kahverengi gözlü kadınlara mavi maskara daha çok yakışıyor. Renkli gözlüler lütfen siz mavi kullanmayın, sizin renginiz siyah maskara!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER