› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 04.11.2013

1950’ler geri geldi: diz altı kloş etek modası

Sezonun en çok hoşumuza giden trendlerinden biri kloş etekler. 50'lerin klasiklerini modern kombinasyonlarla görmek ve kloş eteği günlük hayatımızda daha fazla kullanmak için bu nostaljik parçayı mercek altına aldık.

New York, Paris, Milano, Londra... En önemli moda haftaları birbiri ardına geçti. Dönüp tüm moda haftalarına baktığımızda sokak modasında sezonun en gözde parçasının kloş etekler olduğunu görüyoruz. Bir zamanların vazgeçilmezi diz altında biten kloş etekler bu sezon altın çağını yaşıyor. Bu eteklerin en güzel yanı kullanım kolaylığı.

1950’ler geri geldi: diz altı kloş etek modası





Şimdi gelin kloş etekleri nasıl kullanabiliriz bir bakalım: Kloş eteklerin üstüne tişört, gömlek ya da kazak ne isterseniz giyebilirsiniz. Dikkat edeceğiniz bir kaç önemli nokta var. Renkli ve çok desenli kumaşlara sahip kloş eteklerin üstünde mümkün olduğu kadar sade üstler seçin. Genellikle üstleri eteğin içinde kullanmak belinizi inceliğini daha öne çıkarır ve daha kadınsı bir görüntü verir. Sezonun bir başka trendi kısa üstler de kloş eteklerle harika olur. Yüksek belli bir kloş eteği göbeği açıkta bırakan bir üstle giyerseniz ne kadar şık olduğunu göreceksiniz.




Peki, diz altında biten kloş eteklerle ne tür ayakkabılar giyilebilir? Hemen her tür ayakkabı olabilir. Babetlerle nostaljik bir hava yaratabilirsiniz. Bootie'ler ya da yüksek topuklu ayakkabılarla şık; çizmelerle de rahat ve şık bir havaya bürünebilirsiniz. Ama Pudra.com editörlerinin favorisi topuklu ayakkabılar ya da bootie'lerle giymek. Kombin yapması kolay kloş eteklerle sonbaharı ve kışı şık geçireceğinizden emin olabilirsiniz.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER