› 
 › 
Pudra.com 09.03.2012

2012 baharının stil notları Fabrika'dan

Fabrika kadını baharın en neşeli özeti ile karşınızda! 2012 İlkbahar Yaz modasının stillerine bir de Fabrika yorumuyla bakalım!

Baharın vazgeçilmezi tiril tiril elbiseler... Fabrika kadını, yeni mevsimi çok çeşitli bir elbise gardırobu ile karşılıyor. Bol kesimli, elbiselerin yanı sıra, yazın vazgeçilmezi denim görünümlü modeller öne çıkıyor.

2012 baharının stil notları Fabrika'dan

Romantik görünüm... Fabrika’nın romantik kadınları, yazın vazgeçilmezi pudra tonları, krem ve bej renginin hakimiyetindeler. Bu tema, uçuşan elbiseler, büzgülü etekler, hafif transparan siluetler, yumuşak kumaşlar, yuvarlak hatlar ve kuplarla hayat buluyor. Pudra tonları, özellikle uzun bebe yakalarla stilize edilmiş ceketlerde karşımıza çıkıyor. Romantik stilin olmazsa olmazı dantel, büyük çiçekli elbiselerde kendini gösteriyor. Transparan tül kullanımıyla detaylandırılmış dizaltı elbiseyle, çiçek baskılı diğer elbiseler sezonun hit parçaları olmaya aday... Lazer kesim fırfırlı elbiseler de keyifli yaz akşamları için ideal.

Deri şıklığı... Son bir yılda trendlerde sıkça yer alan deri, bu sezon sadece ceket ve eteklerle sınırlı kalmayıp, şortların da ana malzemesi olarak karşımızda. Haki ve kiremit renklerin hakim olduğu deri şortlar, bol kesimli modelleriyle son derece trendy bir duruş öneriyor. Fabrika kadını, bu bahar, deri şortları delikli trikolar veya bağlamalı hırkalarla kombinleyerek çok çekici bir görünüm yakalıyor.



























Hardal, kiremit ve lacivert uyumu... Sezonun öne çıkan hardal ve kiremit tonları, lacivert ile kombinleniyor. Hardal veya lacivert gömlekler, hardal tonlarındaki etek ve şortlarla; lacivert atletler, farklı kesimlerde bol düğmeli lacivert militer ceketler ve yine aynı tonlardaki sırtı açık trikolarla flört ediyor. Bu renk grubunda öne çıkan en önemli parçalardan biri de; ince deriler kullanılarak hazırlanan kiremit veya soluk mavi tonlardaki delikli deri etek-ceket takımları. Bu takımlar, koleksiyona enerji katan renklerinin yanı sıra modellerindeki işçilik detaylarıyla dikkat çekiyor.

Yeşilin büyüsünde... Fabrika kadını, yeşil renginin büyülü etkisini gardırobuna taşıyor... Su yeşilinden nefti yeşile, yeşilin tüm tonlarını barındıran bu temada, hafif parlak kumaşlar, kupsuz ve sade modeller öne çıkıyor.

Sarı ve beyaz ile kontrast oyunlar... Yeni sezonda öne çıkan bir diğer trend ise, sarı-siyah ve siyah-beyaz birliktelikleri. Sarı-siyah kombinasyonlu, geometrik desen baskılı pantolonlar, elbiseler, şortlar ve yine geometrik desenli ceketler koleksiyonun iddialı parçalarından. Siyah-beyaz enine çizgiler ise özellikle trikolarda hakimiyetini kuruyor.



























Pastel mavi düşler... Fabrika kadın koleksiyonunda öne çıkan bir diğer renk grubu ise pastel mavi… Kontrast renklerin kullanıldığı volanlı elbiseler, büyük ekoseler, iri puantiyeler, renkli denim, non-denim etek ve pantolonlarla baskılı tişörtlerin bulunduğu casual grupta pastel mavilerin yanı sıra, turuncular, lilalar, morlar var.

Denimde renk ve neon etkisi... Fabrika bu sezon hiç olmadığı kadar renkli. Canlı renklerde denimler, neon skinny jeanler bu sezonun favori parçaları arasında yer alıyor.

Ofis gardırobunun olmazsa olmazları... Fabrika kadını, beyaz gömlekler, pantolonlar ve döpiyeslerden oluşan yeni ofis gardırobu ile dinamik bir bahara imza atıyor. İşlevsel ve şık detayların feminen siluetler ile buluştuğu koleksiyon, genç ve cesur bir duruş vadediyor. Bu gardırobun olmazsa olmazlarından beyaz gömlek, bu sezon da, pek çok seçenek ve her zamanki Fabrika çizgisi ile gardıroplardaki haklı yerini almaya hazır. Fabrika kadını, uzun ve büyük cepli, çizgili gömlek elbiseleri büyük kemerlerle; bebe yaka ceketleri modern kesimli kalem eteklerle kombinleyerek oluşturduğu ofis şıklığını, zarif aksesuarlar ile tamamlıyor.


www.fabrika-tr.com
www.facebook.com/fabrikaonline
www.twitter.com/Fabrika_online


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER