› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 09.07.2015

2015 yazında denemeniz gereken 4 plaj stili

Denizin ve güneşin keyfini çıkarırken de şıklığını konuşturmak isteyenler için, Pudra.com olarak bu yaz mutlaka denenmesi gereken 4 farklı plaj kombinini oluşturduk.

Kadınlar için stil her zaman önemli. Bu, tatilde de olsa plajda da olsa asla değişmiyor. Farklı stiller denemek isteyenler için sahillerde görebileceğiniz trendlere uygun farklı plaj stilleri oluşturduk. Hazırladığımız kombinleri tarzınıza göre farklı mayo, plaj kıyafeti ve gözlüklerle deneyerek stilinizi denizin ve güneşin tadını çıkarırken de gösterebilirsiniz.

2015 yazında denemeniz gereken 4 plaj stili

enerjik 2015 yazinda sahillerde denemeniz gereken 4 stil
Mayo: Jets - Harvey Nichols, Plaj kıyafeti: Herve Leger, Çiçekli taç: H&M, Terlik: Tkees, Çanta: Sensi Studio, Güneş gözlüğü: Victoria Beckham, Güneş Koruyucusu: Sisley

Yaz enerjisi
Yaz denilince akla enerji, renk ve heyecan geliyor. Rengarenk bir mayoyla yazın bu capcanlı, dolu dolu ruhunu yansıtabilirsiniz. Sezonun en güzel mayolarını görmek için 2015 mayo modelleri başlıklı yazımıza göz atın. Renkli bir güneş gözlüğü ve esprili bir çanta yazın enerjik havasına bürünmenizi sağlayacak. Plaj kıyafeti alarak sade bir parça tercih ederseniz dikkatleri mayonuza çekebilirsiniz. Bırakın enerjinizi mayonuz yansıtsın!

altin ve siyah zarafet 2015 yazinda sahillerde denemeniz gereken 4 stil
Mayo: Agent Provocateur, Plaj kıyafeti: ÇağlaXMilla, Güneş gözlüğü: The Row, Şapka: Eugenia Kim, Terlik: Daine Von Furstenberg, Kolye: H&M, Bileklik: Mango, Suya dayanıklı maskara: MAC

Altın ve siyahın asaleti
Siyah ve altının asil uyumunu günlük kombinlere olduğu kadar sahil kombinlerine de çok yakıştırıyoruz. Sade ama seksi siyah bir mayoyu uçuşan bir kimono ile hareketlendirebilirsiniz. 2015 yazının en güzel plaj kıyafetlerine göz atmak için tıklayın. Siyah ve altının uyumunu, güneş gözlüğünü ve takılarda da tercih edebilirsiniz. Kombininizi tamamlayacağınız büyük hasır bir şapka ile hem gizemli hem de şık olacaksınız.

neon etki kombin 2015 yazinda sahillerde denemeniz gereken 4 stil
Bikini: H&M, Kot şort: Mango, Sandalet: Sophia Webster, Plaj Çantası: PINK, Güneş Gözlüğü: Rayban, Boncuklu bileklik: Accessorize, "Beachy" yazılı bileklik: Miguelina

Neon etki
Yaza neon renkler çok yakışıyor. Plajda neon renklerde çiçek desenli bir bikini ile adeta "ben burdayım" diyebilirsiniz. Kombininizi tamamlayacağınız plastik neon renklerde bir sandalet ve aksesuarla dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Eşyalarınızı koymak için büyük parlak renkte bir plaj çantası seçebilirsiniz. Ayna camlı güneş gözlükleriyle de çok havalı görünebilirsiniz. 2015 yazının en güzel güneş gözlüklerini görmek için haberimize tıklayın.

marine kombin kombin 2015 yazinda sahillerde denemeniz gereken 4 stil
Bikini: Lisa Maria Fernandez, Çanta: Beymen Blender, Güneş gözlüğü: Louis Vuitton, Sandalet: Beymen Club, Şapka: Sensi Studio, Kolye: Accessorize, Bileklikler: Aurélie Bidermann

Marin rüzgarı
Sahillerin vazgeçilmezi marin stilini hala denemediyseniz bu yaz mutlaka demelisiniz. Kırmızı, lacivert ve beyazın uyumunu çizgilerle, çapa detaylı aksesuarlarla tamamlayarak mükemmel denizci stiline ulaşabilirsiniz. Bikininizi seçerken yüksek belli bir bikiniyi denemekten çekinmeyin, bu yaz yüksek bel bikiniler çok moda. Sezonun en güzel bikinilerini 2015 bikini modelleri başlıklı haberimizde bulabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER