› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 15.12.2014

2015 yılbaşı gecesi için kombin önerileri

2015 Yılbaşı gecesinde nereye davetlisiniz? Arkadaşlarınızla bir partiye gitmeyi planlıyor, şık bir davete katılmayı düşünüyor ya da ev rahatlığından vazgeçemiyorsanız Pudra.com’un stil önerilerine göz atmadan kombin yapmayın!

Yılbaşı gecesi programınız netleştiyse ve geriye sadece ne giyeceğiniz kaldıysa, Pudra.com'un yılbaşı kombinlerinden ilham almak için önerilerimize mutlaka göz atın!

2015 yılbaşı gecesi için kombin önerileri

Şık davetlere gideceklere
Yeni yıla şık bir davette girmek gibisi yok! Zarafetinizi ortaya çıkaracak dar bir elbise, ışıltılı topuklular ve narin bir çift küpe davetin yıldızı olmanız için yeter de artar bile. Şıklığınızı elbisenizin tonuna gidecek bir pardösü ve çanta ile tamamlayabilirsiniz.

davet yilbasi 2015 yeniyil kombin oneri moda ne giyilir

Elbise: Roland Mouret, Pardösü: Machka, Çanta: Maison Martin Margiela, Ayakkabı: Lucy Choi London, Küpe: Swarovski, Allık: Guerlain


Ev partilerinden vazgeçemeyenlere
Dışarısı ne kadar albenili olsa da yeni yıla evde arkadaşlar ile girmek gibisi yok! Yeni yılı bir ev partisinde karşılayacaksanız, rahatlığınız ön planda olmalı. Trendy bir etek bluz ve fazla topuklu olmayan dizüstü çizmeler çok şık görünmenizi sağlayacak. Pul işlemeli bomber bir ceket, sade kıyafetinize sürpriz katabilir. Güzel bir kolye ile kombinasyonunuzu renklendirebilir, çanta seçiminizle de yılbaşı temasını vurgulayabilirsiniz.

davet yilbasi 2015 yeniyil kombin oneri moda ne giyilir

Bluz: İpekyol, Etek: Mango, Ceket: Zara, Çanta: Mehry Mu, Çizme: Gianvito Rossi, Kolye: Roman, Ruj: Yves Saint Laurent


Parti kızlarına
Yılbaşında dışarı çıkmadan olmaz diyenlerdenseniz, bu kombin sizin için. Şıklığınızla ışıldamak için mini bir elbise giyebilir ve aksesuarlarınızla bu şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. Ayakkabı seçiminde ise rahatlığa da önem vermelisiniz, tüm gece ayakta kalıp gecenin tadını çıkarabilmelisiniz. Yılbaşının olmazda olmaz rengi kırmızıyı ise dudaklarınızda taşıyabilirsiniz.

parti yilbasi 2015 yeniyil kombin oneri moda ne giyilir

Elbise: Topshop, Pelerin Kaban: Zara, Çanta: Edie Parker, Ayakkabı: Maison Martin Margiela, Küpe: Lanvin, Ruj: Christian Dior


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER