› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 04.11.2015

Burçlara göre stil önerileri: Akrep

Kendinden emin, ne istediğini bilen fakat değişken bir ruha sahip olan akrep kadınları için ofis, hafta sonu ve özel günler için stil önerileri hazırladık.

Kendine güvenli, tuttuğunu koparan akrep kadını, iş modaya geldiğinde de tarzı ile tüm bakışları üzerine döndürmeyi bilir. Kendi kararlarını veren ve başkalarından pek etkilenmeyen akrepler, stillerinden de kolay kolay ödün vermezler. Akrep burcu kadınları için ofisten özel güne stil önerileri hazırladık. Akreplere yakışacak renklerden ve kişilik özelliklerini yansıtacak parçalardan hazırladığımız stil önerilerimize göz atmak ister misiniz?

Burçlara göre stil önerileri: Akrep
 

Ofis günleri

Akrep kadınına vücuda oturan ve dikkat çekici elbiseler çok yakışır. Lacivert tonları, açık mavi, kırmızı ve kahverengi akreplerin rengidir. Bakışları üzerine toplayacak kadar iddialı kıyafetler giyinmekten çekinmeyen akrepler işe giderken bile bu iddialarından vazgeçmezler. Vücuda oturan lacivert bir elbise ve kahverengi ayakkabı-çanta ikilisi ile akrep kadını, kendisine en çok uyan renkleri ofis ortamına taşıyabilir. Gösterişli bir saat ile ofis şıklığını tamamlayabilirler.
burclara gore stil onerileri akrep ofis
Elbise: Diane von Furstenberg 1500 TL, Ayakkabı: Topshop 300 TL, Palto: Machka 1350 TL, Çanta: Massimo Dutti 258 TL, Şal: H&M 25 TL, Saat: Versace 5849 TL.
 

Hafta sonu

İddialı tarzını hafta sonuna da yansıtan akrep kadınları, özellikle ayakkabı tercihlerinde çok özenli olur. Sportif, bakımlı ve özenli olmaktan vazgeçmeyen akrepler, dolaplarında çizgili kazaklara mutlaka yer açmalı. Altına giyinecekleri rahat bir kot ve serin havalar için yanlarına alacakları lacivert bir trençkot ile her türlü hafta sonu programına hazır olabilirler. Charlotte Olympia’nın burçlar için özel olarak tasarladığı seriden akrep babetler de bu kıyafetin altına çok yakışacak. En sevdikleri renklerden kırmızı çanta ve kırmızı bir ruj da kombinin en iyi tamamlayıcısı olabilir.
burclara gore stil onerileri akrep hafta sonu
Kazak: Alexander McQueen 2400 TL, Kot pantolon: Gap 169 TL, Babet: 2000TL, Trençkot: Zara 149 TL, Çanta: Desa 374 TL, Ruj: MAC 58 TL. 
 

Özel günler

Akrep kadınları görüntüleri ile tüm bakışları kendine çekmeyi severler. Özel günlerde tüm bakışları toplamaktan hoşlanan akrep kadınları için dikkat çekici, iddialı bir elbise ideal olur. Canlı renklerden ve özellikle favori rengi kırmızı tonlarından seçeceği bir elbise ile akrep kadını, gecenin gözdesi olmayı başarır. Gece makyajı için derin bakışlar ve canlı ruj renkleri tercih edebilirler. Parfümde ise tercihleri en seksi ve iddialı kokulardır.
burclara gore stil onerileri akrep ozel gun abiye
Elbise: Roberto Cavalli 22000 TL, Ayakkabı: Nine West 284 TL, Çanta: Kotur 1400 TL, Yapay Kürk: H&M 169 TL, Rimel: Dior 89 TL, Parfüm: Armani Code 199 TL.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER