› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 05.11.2009

"Balmain" ceketin yükselişi

Balmain, bu yıl moda dünyasına damgasını vurdu. Sezonun en trend giysisi, markanın sivri vatkalı ceketleri oldu.

Ünlü Fransız markası Balmain'in sivri ve yüksek vatkalı ceketleri resmen ortalığı kasıp kavuruyor. Özellikle military ve deri modelleri büyük ilgi gören Balmain ceketler sayesinde vatkalar hayatımıza yeniden döndü.


Bu ceketlerin bu kadar çok dikkat çekmesinin sebebi ise, sivri vatkaları yüzünden içinde askı varmış izlenimi veriyor olması...



Elbette bu trend hızla yayıldı ve dünyaca ünlü yıldızları da etkisi altına aldı. Moda ikonu Victoria Beckham, Beyonce, Rihanna, Jessica White gibi ünlüler Balmain ceketleriyle gazetecilere bol bol poz verdiler.



Yılın bu en trend giysisi, sadece dünyaca ünlü yıldızları etkileyecek değil tabii ki. Onların severek kullandığı bu ceketleri kısa sürede yerli ünlüler de keşfetti.




Balmain ceketi ülkemizde ilk giyen Hande Ataizi oldu. Hande Ataizi, bir basın toplantısında, “uzay vatkaları” adını verdiği sivri ve yüksek vatkalı beyaz ceketi ile gazetecilerin karşısına çıktı.

Bence ülkemizde bu yeni moda akımını en iyi taşıyan isimlerden biri kendisi... En dikkat çekici parçaları bile sade ve "ben buradayım" diye bağırmayan stiliyle çok iyi taşımasını biliyor.




Balmain ceketleri, aslında herkesin üzerinde görmek mümkün değil. Çünkü fiyatları binlerce dolardan başlıyor. Örneğin Beyonce’nin giydiği, Michael Jackson’ın tarzını anımsatan Balmain siyah ceketin fiyatı tam 11 bin dolar. Ama bu modelin benzeri ceketleri başka markalardan daha ucuza almak elbette mümkün. Varsın, adı Balmain olmasın!


Military Balmain ceketler


Gece için şık "Balmain"ler...


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER