› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.12.2013

Bir anahtar parçayla üç farklı stil

Farklı stillere kolayca bürünebilen bir pantolon seçtik. Aynı pantolonla nasıl ofis, parti ya da hafta sonu şıklığı yaratabileceğinizi merak ediyorsanız Pudra.com'un yaptığı kombinlere bir göz atın.

Artık herkes biliyor: Gardırobunuzda mutlaka bulunması gereken parçalar var. Bu parçalar en kararsız kaldığınız zamanlarda stilinizi kurtarır, hemen her ortamda şık görünmenizi sağlar. Bu sezon pek çok markanın koleksiyonunda yer alan ve farklı fiyatlarda karşımıza çıkan siyah deri pantolonu anahtar parça olarak seçtik ve bakın nasıl kombinledik.

Bir anahtar parçayla üç farklı stil

Ofis Şıklığı
Maskülen tarzın ön plana çıktığı kış sezonunda blazer ceketleri, deri pantolonlarla birleştirerek ofiste güçlü bir imaj çizebilirsiniz. Gece mavisi, kırmızı ya da beyaz renkli bir blazer ceketle kolayca kombinlenen siyah deri pantolonun altında deri stiletto'lar mükemmel görünür.

Parti Işıltısı
Parti denilince aklınıza hemen ışıltılı kıyafetler geliyor, değil mi? Altın veya gümüş ışıltılı bluz ya da ceket, siyah deri pantolonla şık bir tercih olabilir. Bu sezon tasarımcıların çok kullandığı imitasyon kürkleri de kıyafetinizle rahatlıkla kombinleyebilirsiniz.

Hafta sonu rahatlığı
Bütün hafta boyunca hafta sonunu bekleyip, tatil gününüzde gardırobunuzun karşısında ne giyeceğinizi düşünerek saatler geçirmeyin. Uutmayın, hafta sonu sadece rahat bir kombinasyona ihtiyacınız var. Deri ve bu sezonun yükselen trendi kamuflajın uyumunu çok sevdiğimiz için hafta sonu stil önerimize kamuflaj desenli ürünleri kullandık. Yine trend olan hayvan desenli ve çizgili parçaları da deri pantolonla rahatça kombinleyebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER