› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.11.2015

Hafta sonundan ofise blazer ceket stili

Blazer ceketinizi işe giderken, bir davete katılırken ya da hafta sonu nasıl kombinleyeceğinizle ilgili üç farklı stil önerisi hazırladık.

Blazer deyince sadece ofise giderken kullanabileceğimiz bir parça aklınıza geliyor olabilir. Ama artık blazerlar ve ceketler sadece iş hayatında giyilen ciddi kıyafetler değil, davetlerde kullanılabilecek şık bir parça ya da hafta sonları kıyafetinizi tamamlayacak bir ürün görevini görebiliyor. Pudra.com olarak ilham alabileceğiniz birbirinden farklı blazer kombinleri hazırladık. Bakalım sizin favoriniz hangisi olacak.

Hafta sonundan ofise blazer stili
 

Ofise kadife dokunuşu

2015-2016 Sonbahar-Kış moda trendlerinde bahsettiğimiz gibi bu sezon kadifeler çok moda. Hal böyle olunca saten yakalı bir blazera da hayır diyemedik doğrusu. İçine giyeceğiniz yakası kurdeleli bir gömlek ile hem özgün hem şık stilinizi ofise taşıyabilirsiniz. Bu kombini en iyi tamamlayacak olan siyah bir skinny pantolon ve bu siyah-beyaz silüete renk katacak taba ayakkabı ve çanta ikilisi.
Hafta sonundan ofise blazer stili 1
Kadife ceket: İpekyol 599 TL, Pantolon: J Brand 900 TL, Bluz: H&M 59 TL, Ayakkabı: Nine West 269 TL, Çanta: Mulberry 1.695 TL, Bilezik: So Chic 133 TL.
 

Hafta sonunda casual şıklık

Hafta sonu programınız ne olursa olsun uyum sağlayacak bir blazer kombini var sırada. Bu sezon çok moda olan kazayağı desenli bir ceketi sade bir triko ve kot pantolon ile kombinleyin. Kısa az topuklu bir bot ve kullanışlı süet bir çanta kombininizin çabasız şıklık etkisini arttıracak. Hafif serin havalar için yünlü bir şal da olmazsa olmazlardan.
Hafta sonundan ofise blazer stili 2 
Ceket: H&M 99 TL, Bluz: Mango 80, Pantolon: Rag&Bone 850 TL, Bot: Hotiç 279 TL, Kemer: Beymen Club 159 TL, Çanta: Manu Atelier 875 TL, Şal: Zara 89 TL.
 
Blazer stiline davetlisiniz
İster özel bir gün olsun ister gece daveti, şık bir blazer ile katılamayacağınız davet yok. Vücudunuza oturan şık ceketinizi desenli ve boncuklu bir mini etek ile kombinlebilirsiniz. Üzerine ise gösterişsiz bir bluz seçin. Ayakkabılarınız etek ve ceketiniz ile uyumlu feminen bir topuklu, çantanız ise kombininizin trendy kalmasını sağlayacak kadar neşeli ve çocuksu! Şıklığınızı narin ve gösterişli bir küpe ile tamamlayabilirsiniz.
Hafta sonundan ofise blazer stili 3 
Ceket: Balmain 5.000 TL, Etek: Mango 99 TL, Bluz: Cos 250 TL, Ayakkabı: Valentino 2.500 TL, Çanta: Koton 69 TL, Küpe: Zen Pırlanta 4.142 TL.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER