› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 30.07.2015

Bunaltıcı sıcaklar için kombin önerileri

Bu sıcak havalarda ne giyineceğinizi bilemiyor ve şıklığınızdan ödün vermek istemiyorsanız Pudra.com’un sizin için hazırladığı bunaltıcı sıcaklar için kombin önerilerine mutlaka göz atın.

Gündüzden geceye şıklık

Bunaltıcı sıcaklar için kombin önerileri
Sıcak havalarda ofise giderken şıklığınızdan ödün vermek zorunda değilsiniz. Bu sezonun trendlerinden A-kalıp açık renk bir etekle kombinleyeceğiniz ipek bir bluz sizi serin tutacağı gibi aynı zamanda oldukça şık görünmenizi sağlayacak. Kıyafetinizi tamamlayan aksesuarları daha renkli seçerek tarzınızı ortaya koyabilirsiniz. Ayakkabı ve çanta tercihinize göre bu kombinasyonu gündüzden geceye taşımanız da mümkün.

bunaltici sicak hava stil kombinasyon moda tarz ofis

Etek: Topshop 120 TL, İpek bluz: Zara 59 TL, Sandalet: Beymen Club 199 TL, Çanta: Red Valentino 1147,50 TL, Bilezik: Marc by Marc Jacobs 197 TL, Ruj: YSL 110 TL.


Bohem etkisi
Bu sezon oldukça popüler olan bohem tarzını denemek için sıcak havaları bahane edin. Açık renk pamuk bir elbise, aşırı sıcaklarda size serinlik verirken aynı zamanda bohem bir şıklık elde etmenizi sağlayacak. Püsküllü süet bir çanta ve açık renk sandaletler ile tarzınızı tamamlayabilirsiniz. Saç bandı ve yüzük gibi aksesuarlar da kombinasyonunuza hareket katabilir.

bunaltici sicak hava stil kombinasyon moda tarz bohem makale ici

Elbise: Etoile by Isabel Marant 450 TL, Sandalet: Ancient Greek Sandals 222 TL, Çanta: Charlotte Olympia 522 TL, Güneş gözlüğü: Le Specs 270 TL, Saç bandı: Mango 39 TL, Yüzük: Mango 13 TL, Allık: Laura Mercier 185 TL.


Hafta sonu kombini
Hafta sonları kıyafet seçmek biraz daha kolay. Kot şortun üzerine askılı renkli bir bluz seçerek hafta sonu enerjinize enerji katabilirsiniz. Çalışmadığınız günlerde daha rahat ayakkabılar seçebilir ya da terlik giyerek ayaklarınızın rahat etmesini sağlayabilirsiniz. Hasır bir şapka ile hem tarzınıza renk katabilir hem de kendinizi sıcaklardan daha iyi koruyabilirsiniz. Sade bir kolye ile de kombinasyonunuzu tamamlayabilirsiniz.

bunaltici sicak hava stil kombinasyon moda tarz hafta sonu makale ici

Kot şort: Rag&Bone 345 TL, Bluz: Mango 25 TL, Terlik: Givenchy 1.315 TL, Şapka: Twist 35 TL, Kolye: İpekyol 129 TL, Maskara: YSL 105 TL.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER