› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 14.10.2015

Burçlara göre stil önerileri: Terazi

Zodyak'ın en çekici kadınlarından Terazi burçlarına ofiste, hafta sonunda ve davetlerde şık olmaları için stil önerileri hazırladık.

Zevkine düşkün ve ilişki odaklı bir hayat yolu seçen Terazi kadınları giyimine her zaman özen gösterir. Genellikle ince fizik hatlarına sahip olan Teraziler beğenilmek ve beğendirmek denince akla gelen burçlardandır. Birçok moda devinin yaratıcısının Terazi burcundan olması bir tesadüf değil. Terazi burcunun özellikleri​ yazımızda Terazilerin öne çıkan yönlerini anlatmıştık.

Burçlara göre stil önerileri: Terazi

Her ortamda şıklığı ile dikkat çekmeyi başaran Teraziler için 2015-2016 Sonbahar-Kış sezon parçalarını kombinleyerek stil önerileri hazırladık.


Ofis günleri

Zarif terazi kadını ofisteki şıklığını tek parça bir elbise ile sağlarken seçtiği iddialı aksesuarlar ile tarzını ortaya koyar. Vücut hatlarınızı ortaya koyan ve ten renginize en çok gidecek renklerden turkuaz bir elbise ve dişiliği ön plana çıkaran ince topuklu ayakkabılar ile şık ve zarif bir görünüm yaratabilirsiniz. Kaliteli aksesuarlara önem veren teraziler için kıyafeti ile uyumlu çanta ve ayakkabı seçmek oldukça önemlidir. Ayakkabı ile aynı renkte deri bir çanta ve elbise ile uyumlu bir trençkot işinizi görecektir.
terazi burcu stil önerileri ofis kiyafeti
Elbise: Roland Mouret 3500 TL, Trençkot: Mango 299 TL, Ayakkabı: Hotiç 224 TL, Çanta: Beymen 795 TL, Bileklik: Swarovski 465 TL, Şal: Yargıcı 169 TL, Ruj: Dolce&Gabbana 110 TL.
 

Hafta sonu

Genellikle neşeli ve enerjik olan terazi kadını için hafta sonu demek aktivite demektir. O nedenle rahatına düşkün olan teraziler için oldukça konforlu bir hafta sonu stili büyük önem taşır. Skinny kot, deri ceket ve spor ayakkabılar ile sportif bir şıklık yakalamak mümkün. Pastel renklerden oluşan bu kombinasyonu çok hafif bir makyaj ile tamamlayabilirsiniz.
terazi burcu stil önerileri hafta sonu
Kazak: H&M 69 TL, Pantolon: Frame Denim 1.050 TL, Deri ceket: Derimod 1.019 TL, Spor Ayakkabı: New Balance 245 TL, Çanta: Zara 89 TL, Allık: Sephora 55 TL.
 

Özel günler

Genellikle şifon, ipek gibi uçuşan kumaşları tercih eden terazilere en uygun elbiseler pastel tonlarda ve vücut hatlarını vurgulayan elbiseler. Uğurlu renklerinden olan açık pembe ve somon tonlarında hafif kumaşlı bir elbise, terazi kadınının özel günü için harika bir seçim. Renk uyumu konusunda oldukça hassas olan teraziler için elbise, çanta ve ayakkabı seçiminin de büyük önemi var. Bu nedenle ayakkabılar ile uyumlu altın renkte bir çanta ve değerli taşlardan oluşan bir küpe kombinin en önemli parçalarından.
terazi burcu stil önerileri özel geceler
Elbise: Halston Heritage 1.850 TL, Ayakkabı: Aquazzura 2.055 TL, Çanta: Diane Von Furstenberg, Yapay Kürk: Mango 199 TL, Küpe: Rachel Zoe 210 TL, Rimel: Guerlain 110 TL.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER