› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 12.11.2015

Sportif şıklık: Spor ayakkabı kombinleri

Ofise spor ayakkabı ile gitmek istiyor ama nasıl kombinleyeceğiniz konusunda emin olamıyorsanız sizin için hazırladığımız stil önerilerine göz atın.

Soğuk havalar iyice bastırmadan spor ayakkabılarımızın keyfini çıkarmaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz sezondan itibaren yükselişe geçen spor trendi, artık spor ayakkabıları oldukça şık kıyafetlerin altına da giyebilmemizi sağlıyor. Spor ayakkabıları sadece hafta sonu değil, günün her anında kullanıyoruz. Bu trendi stiline taşımak isteyenler için ofise giderken giyinebilecekleri spor ayakkabı kombinleri hazırladık. Sportif şıklık için bu kombinlerden ilham alabilirsiniz.

Sportif şıklık: Spor ayakkabı kombinleri
 

Pantolon altına sneaker ayakkabı

Skinny pantolonların altına spor ayakkabı giymek büyük bir stil sırrı değil. Fakat bu noktada kombininizi yaparken seçtiğiniz küçük ayrıntılar büyük önem taşıyor. Baştan aşağı siyah bir kombini sezonun favori rengi bordo ile zenginleştirebilir ve açık renklerde bileklere kadar uzanan bir palto ile kıyafetinize hareket katabilirsiniz. Stilinizi en iyi tamamlayacak çanta modeli ise eğlenceli bir clutch! Sportif bir güneş gözlüğü ve sade ama iddialı bir yüzük ile stilinizi tamamlayabilirsiniz.
Sportif şıklık: Spor ayakkabı kombinleri
Spor ayakkabı: Valentino 1.980 TL, Pantolon: Mudo 129 TL, Bluz: Machka 495 TL, Palto: Mango 239 TL, Clutch: Koton 29 TL, Gözlük: Italia Independent 635 TL, Yüzük: Roberto Bravo.
 

Elbise altına spor ayakkabı

Triko elbiseler onları nasıl kombinlerseniz buna uyum sağlar. Vücudunuza oturan açık renklerde bir triko elbiseyi hem sportif hem de gösterişli parçalar ile kombinleyerek çelişkili bir çekicilik yaratabilirsiniz. Spor ayakkabı ile kullandığınız elbisenizi kısa bir kürk ile kombinleyebilir ve omuzdan askılı hem sportif hem de şık bir çanta ile stilinizi dengeye oturtabilirsiniz. Deri kordonlu bir saat kombininize zarif bir şıklık katacaktır.
Sportif şıklık: Spor ayakkabı kombinleri 2 
Spor ayakkabı: Nike 299 TL, Elbise: Tibi 2.100 TL, Kürk: Dorothy Perkins 350 TL, Çanta: Alexander Wang 2.900 TL, Saat: Salvatore Ferragamo 3.670 TL, Çorap: Penti 4,90 TL.
 

Kalem etek altına trainer ayakkabı

Spor ayakkabı ile ofise gidebilmek için kıyafetinizin geri kalanının oldukça derli toplu olması fakat aynı zamanda ayakkabıyı yanlışlıkla ayağınıza geçirmişsiniz gibi durmaması için de yeteri kadar casual olması gerekir. Bu noktada dar diz seviyesinde bir eteği narin bir triko ile kombinleyerek altına spor ayakkabınızı giyinebilirsiniz. Üzerinize alacağınız trençkot kıyafetinize ekstra bir şıklık katabilir. Bu sade kombini abartısız bir kolye ile tamamlayabilir ve çanta olarak hem sportif hem şık olan bowling modelleri tercih edebilirsiniz.
Sportif şıklık: Spor ayakkabı kombinleri 3
Spor ayakkabı: Adidas 335 TL, Etek: Zara 39 TL, Çanta: Koton 70 TL, Triko: Chloè 2.800 TL, Trençkot: 2.000TL, Kolye: Koton 26 TL.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER