› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 24.07.2015

Cara Delevingne'in Paper Towns stili

Cara Delevigne başrolünde yer aldığı "Paper Towns" filminin New York'taki galasında göz kamaştırdı. Cara Delevingne'in galadaki stilinin detayları Pudra.com'da.

Cara Delevingne'in yapamayacağı bir iş var mı acaba merak ediyoruz. Başarılı model oyunculuk kariyerinde de hızla yükseliyor. John Green'in en çok satanlar listesinde yer alan kitabı "Paper Towns" (Kağıttan Kentler) filminde başrol oynayan Cara, filmin geçtiğimiz gece gerçekleştirilen New York galasında göz kamaştırdı.

Cara Delevingne'in Paper Towns stili

Cara Delevingne galaya uzun kollu, parlak gümüş payetlerle kaplı Saint Laurent mini elbisesiyle katıldı. Bu dikkat çekici elbisesiyle adeta "Bu gecenin yıldızı benim!" diyordu. Elbisesiyle uyumlu, gümüş renkli parlak deri Sophia Webster ayakkabılarla stilini tamamlamayı tercih etmişti. Gece için bronz tonlarda buğulu göz makyajı ve YSL'in kırmızı ruj tercih eden Cara, saçlarını hafif dalgalar yaparak dağınık bırakmıştı. Pürüzsüz teni için YSL'nin Touche Eclat serisinin fondötenini, kapatıcısını ve makyaj bazını kullandı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER