› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.09.2015

Sezonun gözdesi Culotte pantolonlar nasıl kombinlenir?

Culotte pantolonları çok beğeniyor fakat nasıl kombinleyeceğinizi tam olarak bilemiyorsanız Pudra.com'un hazırladığı stil önerilerine mutlaka göz atın.

Geçtiğimiz sezondan beri podyumlardan sokak stiline taşınan Culotte pantolonları yazın kombinlemek çok kolaydı. Üzerine sade bir tişört ya da askılı bir bluz giyerek hemen hazır hale gelen bu kombinler, sonbaharın yaklaşması ile biraz daha zor bir hale gelmiş olabilir. Biz de Pudra.com olarak bu mevsim geçişlerinde Culotte pantolonları nasıl kombinleyeceğinize dair bazı öneriler hazırladık. İlham almak serbest!

Sezonun gözdesi Culotte pantolonlar nasıl kombinlenir?
 

Takım elbise havası

Eğer Culotte’ların sadece sportif bir görünüm yarattığını düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz. Pantolonunuzun tipine ve üzerine giyeceklerinize göre çok şık ve ciddi bir kombin yapmak da mümkün. Beyaz renk Culotte pantolonları balıkçı yaka ince bir triko ile kombinleyebilir ve üzerine pantolonunuz ile aynı renkte bir yelek giyerek takım havası yaratabilirsiniz. Seçeceğiniz ayakkabılarınız da kombininize hem hareket katmalı hem de şıklığınızı perçinlemeli.
culotte nasil giyilir 1
Pantolon: Mango Premium 179 TL, Triko: H&M 49 TL, Yelek: Isabel Marant 1.750 TL, Ayakkabı: Zara 189 TL, Kemer: Beymen Club 139 TL.
 

Denim şıklığı

Kumaşlar kadar denim Culotte’lara da sıkça rastlıyoruz. Aslında denim Culotte’ları kombinlemek çok kolay, herhangi bir bol paça kot pantolon gibi düşünebilirsiniz. Üzerine denim bir gömlekle sezonun en favori trendlerinden denim üstü denim görünümünü yakalayabilirsiniz. Sırtınıza alacağınız bir panço hem değişen havalarda sizi koruyacak hem de kombininize çok hoş bir hava katacakt. Yüksek topuklu Bootie’ler ve elinize alacağınız trendy bir çanta da stilinizi tamamlayacak.
culotte nasil giyilir kot





Pantolon: Topshop Moto 190 TL, Gömlek: Gap 159 TL, Panço: Zara 99 TL, Bootie: Twist 259 TL, Çanta: MynameisO.
 

Çabasız şıklık

Oldukça basit parçaların bir araya gelmesi ile bu kadar şık bir kombin yaratılabileceğini hiç düşünmüş müydünüz? Gri renk bir Culotte neredeyse tüm kıyafetleriniz ile uyum sağlayacaktır. Sade beyaz bir bluz ve deri ceket ile tamamladığınız görünüşünüzü, yılan derisi ayakkabılar ile anında bir seviye atlatabilirsiniz. Omuzdan askılı küçük bir çanta da trendy ve çabasız bir şıklık sağlayacak.
culotte nasil giyilir 2
Pantolon: Stella McCartney 2.600 TL, Bluz: Stradivarius 65 TL, Ceket: Mango 149 TL, Ayakkabı: Massimo Dutti 299 TL, Çanta: Mehry Mu 795 TL.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER