› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.08.2015

Gündüzden geceye denim elbise kombinleri

2015 yazında denim elbiseler çok moda! Pudra.com olarak sizler için gündüzden geceye denim elbiseleriniz için stil önerileri hazırladık.

Denim rahatlığı

Gündüzden geceye denim elbise kombinleri
Yazın tek parça elbise rahatlığı gibisi yok. Askılı ince bir kot elbise yaz sezonunun kurtarıcılarından biri. Bu güzel parçayı rahat bir çift sandalet ve sezonun en favori ürünlerinden kullanışlı bir sırt çantası ile kombinleyebilirsiniz. Metal çerçeveli açık renk camlı bir güneş gözlüğü bu stilinize çok yakışacak. İnce zincirli kolyeler ve bileklikler ile de tarzınızı tamamlayabilir ve hem stil sahibi hem de oldukça rahat bir görünüm sergileyebilirsiniz.
denim elbise kombin gunduzden geceye stil tarz moda rahat

Elbise: Gap 229 TL, Sandalet: Ralph Lauren 450 TL, Sırt çantası: Love Moschino 795 TL, Güneş gözlüğü: Chloè 800 TL, Kolye: Beymen 59 TL, Bileklik: Zara 59 TL, Yanak ve dudak renklendiricisi: YSL 125 TL.


Bohem hava
Bu sezonun en popüler trendlerinden birinin bohem tarzı olduğundan daha önceki moda haberlerimizde de bahsetmiştik. Bohem tarz, yaz akşamüstleri ve hafta sonu kaçamakları için ideal. Uzun ya da kısa kollu bir gömlek elbiseyi gladyatör sandaletler ve püsküllü süet bir çanta ile tamamlayın. Şık bir yüzük ve güneş gözlüğü de bu kombinle iyi uyum sağlar.
denim elbise kombin gunduzden geceye stil tarz moda bohem

Elbise: Topshop 190 TL, Sandalet: Chloè 1.050 TL, Çanta: Zara 190 TL, Güneş gözlüğü: Isabel Marant 800 TL, Yüzük: Nane Thomas 97 TL, Yanak ve dudak renklendiricisi: Chowshed 46 TL.


Kot şıklığı
Kot elbiselerin sadece rahat ve salaş görünüm için ideal olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Denim elbiseler doğru aksesuar ile kombinlendiğinde hem şık hem de trendi bir stil yaratmak oldukça kolay. Yüksek topuklu iddialı bir ayakkabı ve renkli şık bir çanta denim elbisenizi geceye taşımak için yeterli aksesuarlardan. Gösterişli bir küpe ve zarif bir bileklik ile şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. Canlı renkte bir oje stilinize renk katabilir.
denim elbise kombin gunduzden geceye stil tarz moda siklik ü

Elbise: Kenzo 900 TL, Ayakkabı: Le Silla 1.000 TL, Çanta: Marc Jacobs 3.600 TL, Küpe: Twist 29 TL, Bileklik: Beymen 80 TL, Maskara: Estee Lauder 93 TL.

Stilinizi tamamlamak için farklı denim elbise modellerini Sezonun en güzel denim elbiseleri haberimizde bulabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER