› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 07.01.2014

Derinin modası hiç geçmez, indirimde kaçırmayın!

Artık yaz-kış deri parçaların sezonu geçmiyor. İndirimler devam ederken, gardırobunuzu ekleyeceğiniz birkaç deri parçayla gelecek sezonlarda da farklı kombinler yaratabilirsiniz.

Deri pantolon, etek, şort, ceket ve elbiseler kışın olduğu kadar yaz sezonunun da favori parçaları arasında. “Yazın deri giyilir mi?” dediğinizi duyar gibiyiz, fakat 2012 yılından bu yana deri yaz aylarında da tasarımcılar tarafından çok kullanılır oldu. Gelecek kış sezonunun da vazgeçilmezleri arasında olacak. Hatta kadınlar tek parça yerine “tamamen deri” görünümüne bürünecek.

Derinin modası hiç geçmez, indirimde kaçırmayın!

Deri bol pantolonlar ve taytlar gelecek kış sezonunun olmazsa olmazlarından. Paçalara doğru daralan bol pantolonlar blazer deri ceket, şifon gömleklerle çok şık kombinler oluşturabiliyor. Eşofman tarzındaki beli ya da paçası lastikli deri pantolonlar spor şık görünümü tercih edenler için gelecek sezonda da iyi bir alternatif olabilir. Bu pantolonlarla şık bir görünüm yaratmayı istiyorsanız, stiletto’larla tamamlayabilirsiniz, üzerine kazak ya da gömlek seçebilirsiniz.



2013-2014 Sonbahar Kış koleksiyonlarında kalem, mini, uzun, kloş deri etekler revaçtaydı. Derinin eteklerde kullanımı gelecek sezonlarda da devam edecek. Özellikle asimetrik kesimli ve farklı renklerdeki parçaların birleşmesiyle tasarlanan deri etekler tasarımcıların favorisi olacak gibi görünüyor. Şimdiden aklınızda bulunsun, özellikle spor parçalarla deri eteklerin kombinleneceği sezonlar bizi bekliyor. Logolu, mesajlı sweatshirt’lerle, grafik tasarımlı, çiçekli tişörtlerle deri etekler tamamlanacak.

Sezon indirimini iyi değerlendirip gelecek sezonlarda da bolca kullanabileceğiniz deri parçalar alabilirsiniz.

Şimdi gelin İndirimde kaçırılmaması gereken deri parçaların üzerinden tek tek geçelim. Deri şortlar da gelecek sezonda tasarımcıların gözdesi olacak. Boyu makul ölçülerde olan deri şortları hem ofiste hem de hafta sonu kullanabilirsiniz. Siyah deri şortların krem rengi veya çizgili gömlekle, ceketle çok şık göründüğünü söyleyelim. Özellikle loafer’lerle tamamlayarak trendi bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Deri elbiselerin kadınlarda güçlü bir imaj yarattığı konusunda tüm moda dünyası hemfikir. Feminenliğe vurgu yapan deri elbiseleri, ofiste, davetlerde ve günlük yaşamda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Takı, ayakkabı ve çantanızı değiştirerek, ofisten bir partiye bile gidebilirsiniz.


Deri elbiselerin kırmızı halıda yeri giderek artıyor. Ünlüler davetlerde siyah, düz kesim ya da renkli, farklı formlarda tasarlanan deri elbiselerle boy göstererek, derinin kıymetli bir parça olduğunu kanıtlıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER