› 
 › 
21.09.2017

Dünyada bir ilk! Kılıfı değişen çanta tasarımı

Her gün evden çıkarken kıyafetinizin rengine uygun çanta bulmak sizi de yoruyor mu? O halde dünyada bir ilk kılıfı değişen çanta sizler için haberimizde.

The one tasarımlı çanta, bir sanat eserini gündelik hayata dahil etmek fikriyle yola çıkan bir mimar tarafından tasarlanıp, hayata geçirilmiş. Ürün deri bir sırt çantası normalde ama çantanın üzerinde fermuarla takılıp çıkarılan kabuk şeklinde bir kılıftan oluşuyor.

Dünyada bir ilk! Kılıfı değişen çanta tasarımı
 
Ürünün yaratıcılarının da amaçladığı gibi çanta, değişen ruh halinize ve giyim tarzınıza göre rahatça kullanabileceğiniz bir çanta tasarımı. Çıkarılabilir/değiştirilebilir kabuk, aynı çantayı farklı renk ve stillerde kullanabilmenizi sağlıyor.
 
f

Çantanın deriden imal edilmiş ana bölümü, plastik kabuğun şeklini anımsatan geometrik bir ön yüze sahip. Bu yüzden dilerseniz, çantayı kabuksuz da kullanabiliyorsunuz. The One’ın sırt kısmına yerleştirilen fermuarı, hırsızlığa karşı maksimum koruma sağlıyor.
 
k

Çanta Amsterdam’da çanta müzesi olan  Tassenmuseum Hendrikje‘de sergileniyor.  Bunu yaparak proje için maddi kaynak sağlanıp piyasaya sürmeyi amaçlıyorlar. Aynı zamanda sanatçılarla yapılan işbirlikleri sonucu çantanın kılıfının çeşitlendirilmesi planlar arasında yer alıyor.

Kaynak/ designyoutrust


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER