› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 14.12.2011

En trend: Payetli ayakkabılar

Sezonun en sıcak trendi payetli, simli ayakkabılar. Miu Miu'nun popülerlik kazandırdığı simli ayakkabılar şu sıralar çok moda. Peki, bu parlak ayakkabıları nasıl giyeceğiz?

Payetli/simli ayakkabılar şu sıralar rüzgar gibi esiyor. Hemen hemen her markanın vitrininde onları görmek mümkün. Gümüş rengi, altın rengi, siyah renkleri ağırlıkta. Karışık renkli olanları da gayet güzel. Üstelik sadece topuklular değil, spor ayakkabıların da payetli pullu olanları var.

En trend: Payetli ayakkabılar
Givenchy, Christian Louboutin

Miu Miu'nun simli ayakkabılarını gördüğümüzda fazla fantastik olduğunu düşünmüştük ama şimdi her yerde onlardan var ve uygun kombinle gayet de şık duruyorlar.

Peki, bu fazla "parlak" payetli/simli ayakkabıları nasıl giyeceğiz?

Siyah ve gümüş renkli olanları aynı tonda veya bordo gibi koyu tonlarla birlikte kullanabilirsiniz. Altın rengini de siyah ve çok koyu yeşil ile düşünürseniz, ortaya çok "tarz" görünen kombinler çıkarabilirsiniz.


Miu Miu, Michael Kors

Topuklu ve açık ayakkabıları çorapsız giyebileceğiniz gibi kalın siyah çorap ile de kullanabilirsiniz. İddialı fakat çok hoş görünürler. Bordo ve siyah tek renk, desensiz elbiseler ile tamamlayabilirsiniz. Elbette bu modeller gece için ideal... Şimdi çok moda olduklarını düşünürsek, sadece özel davetler için değil, gece yemeğe giderken ya da dışarı çıkarken de giyilebilirler.


Dolce Gabbana

Loafer tarzı payetlileri ise rahatlıkla kumaş pantolon ve mini etek altına giyebilirsiniz. Mini etekle giydiğinizde dize kadar uzanan siyah çorapları tercih edin.


Converse, Miu Miu

İşte, kot altına Converse! Üstelik şıkır şıkır, pırıl pırıl! Miu Miu'nun nostaljik topuklu ayakkabısı ise zarif. Genelde klasik giyenlerin tercih edebileceği bir model.

Ayrıca bu parlak ayakkabıları deri kıyafetlerle kombinleyebilirsiniz. Deri ve payet uyumu tartışılmaz çok iyi görünüyor...


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER