› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 14.08.2015

Giyecek bir şey bulamadığınız günler için stil önerileri

Dolabımız her ne kadar onlarca kıyafetle dolu olsa da bazen giyecek hiçbir şey bulamayız. Pudra.com olarak bu durumlar için herkesin dolabında bulunan parçalarla oluşturulabilecek stil önerileri hazırladık.

Kurtarıcı Çizgililer

Giyecek bir şey bulamadığınız günler için stil önerileri
Çizgili tişört ve bluzlar çabasız şıklık için olmazsa olmaz parçalardan. Kot pantolonunuz üzerine giyeceğiniz çizgili bir tişörtle anında hem rahat bir kombin yapabilir hem de trendy görünebilirsiniz. Şıklık seviyenizi artırmak istiyorsanız kombinasyonunuzu siyah topuklular ile tamamlayabilir ve klasik siyah bir çanta ile de son dokunuşu yapabilirsiniz. Birçok moda ikonundan bu konuda ilham alabilirsiniz.
moda kiyafet kombinasyon giyicecek hicbir sey bulamadiginiz gunler icin stil onerileri 01
Tişört: H&M 19 TL, Pantolon: Zara 149 TL, Ayakkabı Gianvito Rossi 1.500 TL, Çanta: Love Moschino 765 TL, Saat: Breda 210 TL.


Denim üstü Denim
Neredeyse hepimizin dolabında bir adet kot gömlek ve kot etek bulunur. Ne giyineceğinizi bilemediğiniz durumlarda bu iki parçaya birlikte kullanarak şıklık garantili bir kombin yaratabilirsiniz. Bu ikilinin altına giyeceğiniz bej tonlarındaki bir topuklu size daha şık bir hava katacaktır. Kombinasyonunuzu hareketlendirmek için alışılmadık renkte bir çanta tercih edebilirsiniz.
moda kiyafet kombinasyon giyicecek hicbir sey bulamadiginiz gunler icin stil onerileri 02
Gömlek: Mango 89 TL, Etek: Topshop 120 TL, Ayakkabı: Alexander Wang 1.725 TL, Çanta: Zara 169 TL, Gözlük: Ralph Lauren 810 TL.


Vazgeçilmez beyazlar
Giyinecek bir şey bulamadığımız zaman genellikle siyahlara sarılırız. Aslında aynı şeyi dolabımızda bulunan beyazlara da uygulayabiliriz. Beyaz pantolon üzerine giyeceğimiz beyaz bir gömlek tahmin edemeyeceğiniz kadar şık bir kombine dönüşebilir. Siyah aksesuarlardan yardım alarak şıklığınızı bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz.
moda kiyafet kombinasyon giyicecek hicbir sey bulamadiginiz gunler icin stil onerileri 04
Gömlek: İpekyol 129 TL, Pantolon: J Brand 700 TL, Babet: Nine West 139 TL, Çanta: Diane Von Furstenberg 995 TL, Kemer: Beymen 79 TL, Fular: Pieces 39 TL.


Basit şıklık
Sıradan beyaz bir etek üzerine giyineceğiniz gri bir üstün bu kadar şık durabileceğini tahmin eder miydiniz? Ne giyeceğinizi bilemediğinizde beyaz klasik bir etek üzerine düz gri bir bluz giyerek çabasız bir şıklık elde edebilir ve gerekirse aksesuarlarla bu kombinasyonunuzu zenginleştirebilirsiniz. İnce bantlı şık bir ayakkabı, kaliteli bir çanta, sportif bir gözlük ve gösterişli bir kolye ile bu stili tamamlayabilirsiniz.
moda kiyafet kombinasyon giyicecek hicbir sey bulamadiginiz gunler icin stil onerileri 03
Bluz: Mango 25 TL, Etek: Topshop 80 TL, Ayakkabı: Brian Atwood 958 TL, Çanta: Mango 179 TL, Gözlük: Ray-Ban 600 TL.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER