› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 27.11.2015

Hayvan desenli parçaları nasıl kombinleyelim?

Sezonun favorisi hayvan desenleri birçok tasarımda karşımıza çıkıyor. Peki hayvan desenli parçaları kombinlerken nelere dikkat etmeliyiz?

Bu sezon animal print neredeyse tüm koleksiyonlarda karşımıza çıktı. Leopar desenler, yılan derileri ve zebralar dış giyimden elbise ve bluzlara, ayakkabılardan çantalara kadar birçok farklı parçada kullanılıyor. Sezonun en beğendiğimiz hayvan desenli parçalarını görmek için galerimize göz atabilirsiniz.

Hayvan desenli parçaları nasıl kombinleyelim?

Hayvan desenleri oldukça şık ama kombinlemesi de bir o kadar zorlu. Pudra.com hayvan desenli parçalardan birkaç farklı kombin hazırladı, ilham almak serbest.


Yılan derisi botlar

2015-2016 Sonbahar-Kış ayakkabı trendlerinde belirttiğimiz gibi bu sezon yılan derisi çizmeler hiç olmadığı kadar popüler. Dizlere kadar uzanan çizmeler ya da bilekte biten botlar, her koleksiyonda mutlaka gördüğümüz parçalardan. Siz de yılan derisi bir çizme aldınız fakat nasıl kullanacağınızı bilemiyorsanız, bu deseni ortaya çıkaracak krem tonlarından faydalanabilir ve kombininizi toprak tonları ile tamamlayabilirsiniz.
Hayvan desenli parçaları nasıl kombinleyelim?
Yılan derisi çizme: 3350 TL, Etek: Mango 99 TL, Kazak: DKNY 800 TL, Çanta: Saint Laurent 8250 TL, Pelerin: Zara 329 TL, Küpe: İpekyol 79 TL.
 

Leopar parçalar

En çok karşımıza çıkan hayvan desenlerinden biri de leoparlar. Bu desen ile en çok giden renk kuşkusuz siyah. Leopar desenli A-kesim bir eteği yine sezon favorimiz olan dizüstü çizmeler ile giyinebilir, üzerine siyah cut-out bir kazak seçebilirsiniz. Kombininize renk katmak için kırmızı tonlarında aksesuarlardan faydalanabilir ve aydınlık bir hava yaratmak için de açık renk bir trençkot tercih edebilirsiniz.
Hayvan desenli parçaları nasıl kombinleyelim?
Etek: Alexander McQueen 1500 TL, Kazak: H&M 35 TL, Çizme: Topshop 490 TL, Trençkot: Forevew New 299 TL, Çanta: Kia Ora Design 795 TL, Şal: Gucci 900 TL, Kolye: Yuka 190 TL.
 

Monokrom desenler

Hayvan desenli parçaların bir çoğu da siyah-beyaz parçalar olarak karşımıza çıkıyor. Bu tip ürünleri kombinlerken monokrom etkisini vurgulamak için siyah beyaz parçalara ağırlık verebilir ama aynı zamanda kombine renk katmak için de pastel tonlardan yardım alabiliriz. Siyah-beyaz leopar desenli bir kabanı sportif parçalar ile kullanarak dengeli bir kombin yaratabilirsiniz.
Hayvan desenli parçaları nasıl kombinleyelim?
Kaban: Banana Republic 999.5 TL, Kazak: H&M 149 TL, Pantolon: Acne Studios 750 TL, Spor ayakkabı: Stradivarius 99 TL, Yüzük: Accessorize 75 TL.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER