› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 07.10.2015

İşe giderken giyilebilecek kot kombinleri

Kot parçalar çok kullanışlı olmasına rağmen işyerinde giyerken tereddüt ediyorsanız Pudra.com’un hazırladığı stil önerilerine göz atmalısınız.

Neredeyse hepimiz kotları çok rahat buluyor ve kot giyinmeyi çok seviyoruz. Ama yine de dolaplarımız denim parçalar ile dolu olmasına rağmen ofise giderken kot giyinmenin uygun olmadığını düşünüyoruz. Bu nedenle denim giyinmek için sadece hafta sonları kalıyor.

İşe giderken giyilebilecek kot kombinleri
 
Pudra.com olarak bu düşünceyi değiştirebileceğimizi düşünüyoruz. İşyerinde giyinmeye de uygun kot kombinleri ile çok sevdiğimiz parçaları ofis hayatına da uyarlayabiliriz. İşte birbirinden farklı parçalar ile hazırladığımız işe giderken giyilebilecek kot kombinleri.
 


Kot gömlek rahatlığı

Kot gömlekler bahar ve yaz ayları boyunca vazgeçilmezimiz olmuştu. Sonbahara girdiğimiz şu günlerde de kurtarıcı parçalar arasında yer alan kot gömlekleri farklı tonlarda pantolonlar ile tamamlayarak kendi stilinizi yaratabilirsiniz. Daha bakımlı bir görünüm için ince topuklu bootielerden yardım alabilir, şık bir kemer ile tarzınızı tamamlayabilirsiniz. Natürel renklerde bir pelerin ve clutch da kombinasyonunuza hava katacaktır.
ofis stili kot denim
Kot gömlek: Etole Isabel Marant 850 TL, Pantolon: Zara 99 TL, Bootie: Nine West 859 TL, Kemer: Massimo Dutti 95, Pelerin: H&M 199 TL.
 


Kot pantolon konforu

Gri renklerde bir skinny jeans, ofiste giyilmek için ideal bir parça. Üzerine giyineceğiniz sade fakat şık bir bluz ya da triko ile çok rahat ve trendy bir kombin yaratabilirsiniz. Boyfriend kesim bir blazer ise feminen detaylara katacağınız hoş bir ahenk olacaktır. Stilinizi hareketlendirmek için leopar bir çanta ve onunla uyumlu süet bir ayakkabı seçebilirsiniz.
ofis kot pantolon stili
Kot pantolon: Gap 189 TL, Triko: Mango 99 TL, Ceket: Twist 399 TL, Kemer: Beymen Club 159 TL, Ayakkabı: Isabel Marant 1945 TL, Çanta: Givenchy 1245 TL, Ruj: Sisley 142 TL.

 

Kot etek şıklığı

Koyu lacivert dar kesimli bir eteğiniz var ise onu aynı tonlarda bir boğazlı kazak ile kombinleyerek oldukça feminen bir görünüm yaratabilirsiniz. Eteğinizin altına seçeceğiniz doğal tonlarda bir bootie ve uyumlu renklerde pelüş bir çanta size çok trendy bir stil kazandıracaktır. Sonbahar havalarına ayak uydurmak için üzerinize alacağınız açık renk bir trençkot ve kombininizi hareketlendirmek için takacağınız sade ve şık bir küpe ile görünümünüzü tamamlayabilirsiniz.
ofis kot etek stil
Kot etek: Miss Selfridge 170 TL, Triko: Machka 395 TL, Bootie: Nine West 529 TL, Çanta: Asos 200 TL, Trençkot: Mango 299 TL, Küpe: Yargıcı 49 TL, Dudak parlatıcısı: YSL 105 TL.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER