› 
 › 
Pudra.com 06.11.2013

Kardashian kardeşler Forever New için tasarladı

Kardashian kardeşlerin kendi dolaplarından esinlenerek tasarladıkları “The Kardashian Kollection for Lipsy” koleksiyonu, Forever New mağazalarında satışa sunuldu.

Lüks suni derilerin, vintage dantellerin ve leopar baskıların sıkça kullanıldığı The Kardashian Kollection for Lipsy koleksiyonundaki tasarımlar Kardashian kardeşlerin dolabından esinlenilerek hazırlandı. Kardashian kardeşlerin hazırladığı diğer koleksiyonlardan farklı detaylarla karşımıza çıkıyor.

Kardashian kardeşler Forever New için tasarladı

Koleksiyonun ana hatlarını çoğunlukla pullu motosiklet ceketler, dantel detaylar ve tüylü kabanlardan oluşturuyor. Kourtney Kardashian'ın eklektik karışımından, Kim Kardashian'ın elegant şıklığından ve Khloe Kardashian’ın rock tarzından yansımaların görüldüğü koleksiyonda her stil için mutlaka bir parça var.


Kardashian kardeşlerin genellikle tercih ettikleri vücudu saran elbiseler dantel ve transparan detaylar ile ön plana çıkıyor. Skater etek ve elbiselerin de çokça kullanıldığı koleksiyon her tarza hitap ediyor. Sigaret pantolonlar ise koleksiyonda seksiliğin yanı sıra maskülen bir hava yaratıyor.


Leopar desenlerin dikkat çektiği kalem etekler, yakası fiyonklu gömlekler ve zımbalı motosiklet pantolonları da koleksiyonun ana parçaları içerisinde yer alıyor.

Kardashian kardeşler tarafından hazırlanan koleksiyonda tarzını tamamlayan deri paltolar, suni deri blazer ceketler yeni trendlerin yansıması olarak karşımıza çıkıyor. Koleksiyonda yer alan tasarım çantalar ve çiftli yüzükler de Kardashian Kollection for Lipsy koleksiyonunun ayrıntılarını oluşturuyor. Koleksiyon 4 Kasım 2013'te tüm Forever New mağazalarında satışa çıktı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER