› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.02.2014

Kate Middleton stilini değiştiriyor

Cambridge Düşesi Kate Middleton etek boyu konusunda Kraliçe Elizabeth'ten uyarı alınca Prenses Diana'nın stilisti Catherine Walker'la anlaştı.

Kate Middleton milyonlar tarafından takip edilen ve çok beğenilen stilini biraz da olsa değiştirecek gibi görünüyor. Genellikle dizin hemen üzerinde biten kısa elbiseler giyen Cambridge Düşesi, geçtiğimiz haftalarda Kraliçe Elizabeth tarafından uyarı almıştı. Son dönemlerde basında verdiği frikiklerle gündeme gelen Middleton'ı uyaran Elizabeth, gelininin takı tercihlerinden de memnun olmadığını dile getirmişti.

Kate Middleton stilini değiştiriyor

Bu uyarıdan sonra resmi davetlerde daha kapalı giyinmeye ve Kraliçe tarafından verilen mücevherleri takma kararı alan Kate, bundan sonra katılacağı tüm gezi ve davetlerde Catherine Walker'ın seçtiklerini giyecek. Cambridge Düşesi Nisan ayında gerçekleştireceği Yeni Zellanda ve Avusturalya turlarında uzun etek boyuna sahip elbiselerle kameralar karşısına çıkacak.

Peki Catherine Walker kim?

Kate Middleton'ın yeni stil danışmanı olan Catherine Walker, Kraliyet Ailesi'ne pek de uzak bir isim sayılmaz. Daha önce de Prenses Diana'nın stil danışmanlığını yapan Walker, Kraliçe Elizabeth'in tercihlerini yakından takip ediyor. Diana'nın ölümünden birkaç ay öncesine kadar onunla çalışan Catherine Walker'ın Kate Middleton'a nasıl kıyafetler giydireceği büyük bir merakla bekleniyor.

Resmi geziler sırasında tıpkı Prenses Diana gibi yaka kısmı daha kapalı ve etek boyu uzun tasarımlar giyecek olan Kate Middleton, özel balolar için de daha şimdiden oldukça gösterişli parçalar sipariş etti. Bakalım Kate, yeni stiliyle de milyonları peşinden koşturabilecek mi ?


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER