› 
 › 
Pudra.com 06.11.2013

Kipling Helena Christensen Koleksiyonu Türkiye’de

Markalar ünlülerle çalışmaya devam ediyor. 1990’lı yılların efsanevi modellerinden Helena Christensen, Kipling için çanta koleksiyonu tasarladı.

Kişisel tarzı gibi farklı bir yaşam süren Helena sadece bir model değil, aynı zamanda tutkulu bir fotoğrafçı, hayır elçisi ve çocuklarına kendini adayan bir anne. Şehir yaşamının karmaşık koşuşturmasını sevdiği kadar ailesiyle vakit geçirdiği ev yaşamını da seven bağımsız bir ruh.

Kipling Helena Christensen Koleksiyonu Türkiye’de



1990’lı yılların efsanevi modellerinden Helena Christensen, Kipling için çanta koleksiyonu tasarladı. Helena’nın Kipling koleksiyonu ünlü modelin hayatındaki detaylardan oluşuyor; baharda çektiği pembe bir gül fotoğrafı, dokunduğunuzda yumuşacık bir his veren antika bir koltuğun derisi ona ilham oluyor. Bu koleksiyon Helena’nın objektifinden onun özel anlarını yakalıyor.

Gül çanta koleksiyonun odak noktası, elegan fotoğraf baskılı tasarımıyla Helena’nın favorilerinden biri. Vintage hissi ve koyu pembe gölge Helena’nın eşsiz güzellikleri fotoğraflamak konusundaki tutkusunu temsil ediyor.



Koleksiyon, kahverengi derinin yanı sıra dantel baskılı dokunuşlar ile Helena’nın vintage tarza düşkünlüğünü yansıtıyor. Bir çok farklı tarzda taşınabilecek deri çanta, kavrama şekliyle tıpkı Helena gibi durmak bilmeyen süper kadınlara kullanım kolaylığı ve eşsiz bir stil sağlıyor. Koleksiyon Kasım ayından itibaren tüm Kipling mağazalarında...


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER