› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 15.03.2012

Kısa üstleri sevmeli mi, sevmemeli mi?

80'lerin göbek açma trendi geri geldi. Bu trend için söylenebilecek tek bir cümle var: Eğer düzgün bir fiziğin yoksa, trendiden trajediye dönüşebilirsin!

Düzgün ve kusursuz bir fiziği vurgulamanın en iyi yolu, teni açıkta bırakan kıyafetler giymektir. Göbeği açıkta bırakan kısa üstler de bu işin başrol oyuncusu.

Kısa üstleri sevmeli mi, sevmemeli mi?

Rihanna'yı gözünüzün önüne getirin; o zaten yıllardır kısa üstlerle dolaşıyor. Yakışıyor mu? Evet. Ama herkes Rihanna, Mischa Burton veya Jennifer Lopez değil ki!

En iyisi bir an önce diyete başlayıp, spor salonunu ikinci ev bellemek. Kısa üst giymek isteyenlere duyurulur! Bu işin en önemli şartı, fiziksel kusursuzluk çünkü. Eğer biraz bile fazlalığınız olduğunu düşünüyorsanız, aman diyim.



Gelelim bu trendi nasıl uygulayacağımıza...

Kısa üstleri yüksek bel pantolonlarla giyin. Düşük bel ile giymek pek konforlu olmayabilir. Yüksek bel havuç pantolonlar ve boru paçalar ile günlük hayatta kullanabileceğiniz kombinler oluşturabilirsiniz.

Bence en güzeli, uzun düz etekler. Bunların üstüne giyeceğiniz kısa üstler ile bohem bir imaj yaratabilirsiniz. Büyük aksesuvarları unutmayalım. Onlarsız olmaz.






























Kısa üstleri tek başına giymek istemiyorsanız, üstüne uzun hırka ve yeleklerle giyebilirsiniz. Bu stil şık-salaş bir görünüm oluşturur.

Bu kombinlerin altına en ideali düz ayakkabılar ve sandaletler giymektir. Eskisi kadar moda değil ama gladyatör sandaletler de kısa üstleri iyi tamamlar.
























Tatilde kısa üstleri jean şortlarla birlikte giyeceğiz ve belki de en doğrusu bu. Kısa üstler şık değil belki ama hakkını yemeyelim kesinlikle çok karakteristik bir stil.

Madonna'nın 80'lerdeki klipleri ve görüntüsü geliyor gözüme hep... Ya sizin?


Seren PAK


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER