› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 01.12.2011

Kışın beyaz pantolon nasıl giyilir?

Yıl boyunca beyaz pantolon giyebilirsiniz. Beyaz, sadece yaz rengi değildir. Kışın da doğru kombinasyonla beyaz renk pantolonlar giyilebilir.

Beyaz rengi sevmeyen kadın pek yoktur. Peki, bu rengi neden sadece yazın giymek zorundayız? Öyle bir kural mı var? Elbette yok. Üstelik artık renk, kumaş ve yazlık-kışlık ayrımı da kalmadı. Son birkaç sezondur bütün açık renkler kış aylarında da kullanılıyor. Beyaz rengin kullanımı da böylece arttı. Beyaz kaban, etek, elbise ve kazakları bu sezon hemen hemen her markada görüyoruz.

Kışın beyaz pantolon nasıl giyilir?

Peki, dolaplarımızın gözbebeği beyaz jean'lerimizi kışın nasıl giymeliyiz? Jean yerine kadife veya yün gibi kışlık kumaştan olan beyaz pantolonları da tercih edebilirsiniz tabii. Sonuçta kış demek her zaman yağmur-çamur ve kar demek değil. Soğukta olsa havanın aydınlık ve kuru olduğu zamanları da sıklıkla yaşıyoruz.
























Gri ve taba
Beyaz pantolon ile kışın en uyumlu renkler gri ve tabadır. Elbette siyah ve kahve gibi klasik renkleri de kullanabilirsiniz. Ama görünümünüze elegan bir hava katmak için gri ve taba tonları daha uygundur. Ama açık ve açık birlikteliği de son zamanlarda çok popüler. O yüzden beyaz ile pudra rengi gibi açık tonları da kombin edebilirsiniz.

Jean gömlek
Beyaz üzerine jean gömlek de ideal bir seçenektir. Üstelik jean gömlek bu sezonun "hit" trendi. Jean gömlek az gelir derseniz, kaşmir kazakları tercih edebilirsiniz. Uzun hırkalar ve deri ceketler de beyaz pantolon ile çok yakışır. Ayrıca uzun blazer ceketleri de beyaz jean'leriniz ile denemenizi tavsiye ederiz. Boynunuza eşarp takmayı da unutmayın.



Beyaz pantolon altına nasıl ayakkabı giymeli?
Eğer beyaz jean giyecekseniz, süet tercih etmenizi öneriririz. Gri ve kahverengi süet bot ve çizmeler, ayakkabı olarak en doğru seçeneği oluştururlar.

Beyaz kumaş pantolon giyecekseniz ise, deri ayakkabılar daha uygun olur. Bej rengi veya bordo gibi daha renkli ayakkabı, bootie ve çizmeleri denerseniz çok şık olur.

Siyah ve kahve her zaman klasiktir ve kurtarıcıdır. Bu renklerle yanlış kombinasyon olmaz ama değişik renk kombinasyonları ile farklı ve daha özgün bir şıklık yakalayabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER