› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 04.02.2012

Kışlık çizmelerle nasıl şık oluruz?

Çok soğuk havalarda, bir yerden bir yere gitmeye çalışırken açıkçası ne giydiğimiz değil, nasıl ısındığımız önem kazanıyor. Ama hantal görünüşlerine rağmen kışlık çizmelerle de şık olabiliriz!

Kar, yağmur, çamur kıştan keyif almamızı çoğunlukla engellese de, soğuk havalarda bile stil sahibi olmayı başarabiliriz. En çok giydiğimiz lastik çizmelerimiz ve ugg'larımız ile çeşitli kombinler yapabiliriz.

Kışlık çizmelerle nasıl şık oluruz?

Kışın dışarı çıkarken en önemli sorunumuz ısınmak. Hal böyle olunca, kat kat giyiniyor, ayağımıza da hantal botlarımızı çekiyoruz. Islak sokaklarda şık topuklu ayakkabılarımızı giymek pek mümkün olmadığından bu kışlık çizmelerle nasıl iyi görünebiliriz, en iyisi ona bakalım.

Kışlık düz çizmelerinizle bu kombinleri yapabilirsiniz:

- Opak çorap + kalın triko kazak/elbise ikilisi her daim idealdir.
- Tayt + tunik + uzun hırka/uzun ceket
- Skinny jean + salaş kazaklar
- Dizüstü çorap + mini elbise/etek ikisili de gençler için kışın en tarz kombinlerden biri.
- Sıra dışı ve iddialı bir başka görünüm için de, deri etek (mini ve çok dar değil) ve kaşmir kazak veya şifon gömlekle deneyin.



Yağmurlu havalar için ne kadar hoş bir stil değil mi? Trençkotlar her zaman joker parçalardır. En şık kıyafeti de, en sporunu da iyi taşır.



Elbise üstüne kazak giymek pek trend biliyorsunuz. Yazlık elbisenizi kalın bir kazakla giyip, dizüstü çorap ve renkli çizmelerinizle tamamlayın. Kışın en favori görünümüne sahip olabilirsiniz!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER